Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Építési alátétfólia

Építési alátétfólia

A kiváló végeredményhez megfelelő tervezés és kiváló alapok kellenek. Az építési alátétfólia, a védőfólia, valamint az építési fóliák beszerzése éppen ezért hatalmas jelentőséggel bír. Az építési alátétfóliák és védőfóliák remek alapot biztosítanak ahhoz, hogy az építési vagy felújítási munkálatok zavartalanul, biztonságosan és precízen menjenek végbe.

Ismerje meg minőségi építési alátétfólia kínálatunkat! Bármilyen építkezési, felújítási feladatról, munkálatról is legyen szó, az egyetlen percig sem lehet kérdés, hogy a megfelelő minőséget nem érdemes figyelmen kívül hagyni. A gyenge anyagok, a szakszerűtlen kivitelezés ahhoz vezetnek, hogy a megrendelő nem lesz elégedett a végeredménnyel, még rosszabb esetben pedig újra kell csinálni az egész folyamatot, ami rengeteg extra költséggel, valamint idő- és energiaveszteséggel jár.

Mindezt a bosszúságot elkerülhetjük, ha minőségi alapanyagokat használunk! Tekintse meg kínálatunkat!


8termék 18

Építkezés és felújítás okosan!

“Olcsó húsnak híg a leve!” - tartja a mondás, és ez kiemelten igaz akkor, ha olyan alapanyagokról van szó, amelyek alapvetően meghatározhatják egy teljes munkafolyamat végeredményét. A silány minőség ellehetetleníti a teljes kivitelezést, miatta akár az egész elvégzett munka eredménye feleslegessé - mert nem tudja betölteni a funkcióját -, illetve akár károssá is válhat - ha például a nedvesség olyan helyre is eljut, ahol problémát, például penészedést okoz. Az ilyen típusú penészedéssel ráadásul külön gond, hogy általában rejtve marad, s így hosszan károsítja az egészséget, mivel azt sem tudjuk, hogy védekezni kellene ellene.

Akkor járunk el helyesen, ha gondosan megválasztjuk az anyagminőséget, például építési és tetőfóliák esetén. 

Milyen egy ideális fólia?

A fóliáknak sokféle típusa létezik, abban azonban megegyeznek, hogy jó minőség esetén elvárjuk tőlük, hogy minél tartósabbak legyenek és a lehető leghosszabb időn keresztül szolgálják ki az igényeinket. Nagyon fontos azzal is tisztában lenni, hogy a minőség sem jár ezeknek az alapanyagoknak az esetében megfizethetetlen árakkal, sőt! Ezen az oldalon csupa kiváló ár-érték arányú terméket talál!

A kedvező árak mellett arra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy kizárólag megbízható anyagokat és eszközöket válogassunk össze webáruházunk kínálatába, s így a vásárlói elégedettség révén pozitív visszajelzéseket kapjunk az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban.

Mire jó az építési alátétfólia?

Ha nagyon akarjuk, akkor takarásra, párazáró fóliaként, illetve nedvesség elleni védekezésként is lehetőségünk van alkalmazni. Nagyon fontos, hogy alapvetően technológiai szigetelésként javasolt a használata, mégpedig azért, hogy védelmet biztosítson a szigetelés számára azáltal, hogy elválasztja a nedves aljzatbetontól.

Amikor úsztatott padlók kivitelezése zajlik, akkor a betonréteg és a lépéshang-szigetelő lemez közé építési alátétfólia használata javasolt, amelynek következtében a nedvesség okozta károk mellett a hőhidak, valamint hanghidak kialakulása is elkerülhetővé válik.

Minőségi termékünk segítségével garantáltan elérheti célját és tökéletes és tartós munka válik kivitelezhetővé, akár építkezésről, akár felújításról van szó.

Annak érdekében, hogy valóban mindent egyetlen helyen megtaláljon, az építési alátétfólián felül a legfontosabb kapcsolódó termékeinket is a kategóriába rendeztük.

Mi mindennel várjuk még ezen az oldalon?

Az építési munkák egyik elengedhetetlen kelléke a takarófólia, hogy meglévő tárgyaink, megóvásra szoruló értékeink biztonságban legyenek a kivitelezés közepette is, ezért ez a termék is szerepel ebben a kategóriában.

Ezenfelül mérőszalag, fémbetétes PVC kés, műanyagházas tűzőgép, valamint tűzőkapocs is megvásárolható az oldalon. Nézzen szét kínálatunkban!