Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Rólunk

TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK!

Engedje meg, hogy néhány rövid mondattal bemutassuk Önnek cégünket.

1985-ben, 36 évvel ezelőtt kerültünk be a magyar építőipari vérkeringésbe, magánvállalkozásként kezdtük családi házak kivitelezésével.

1992-ben alakult a Józan Bt., amellyel már többlakásos társasházak kivitelezésében is részt vettünk.

1997-ben, immár 25 éve alapítottuk a Józan Kft.-t melyben a családi házak, társasházak mellett, bevásárló központok, gyár- és logisztikai épületek valamint szennyvíztisztító medencék monolit vasbeton szerkezetépítését végeztük. Az alapítás óta folyamatos fejlődéssel veszünk részt hazánk építőipari piacán.

2002-ben, 20 éve nyitottuk meg telephelyünkön a hőszigetelési és szárazépítészeti kereskedelmi üzletünket, ahol magánszemélyeket, kivitelezőket és viszonteladókat egyaránt kiszolgálunk.
2005 óta a belföldi árufuvarozás is szerves része lett cégünknek.

A teljes körűen családi vállalkozás, 100 %-ban magyar tulajdonú.

Családunk minden tagja szinte az „anyatejjel” szívta magába az építőiparhoz való vonzódást, a vezetői felépítés az alábbiak szerint alakult:
– Józan Károly alapító, tulajdonos, ügyvezető igazgató – kivitelezési üzletág
– Józan Károlyné alapító, tulajdonos, gazdasági igazgató – kivitelezési üzletág
– Józan Krisztián tulajdonos, kereskedelmi vezető – építőanyag kereskedelmi üzletág
– Józan Csaba tulajdonos, termelési vezető – fuvarozási üzletág

Tevékenységünk minél gazdaságosabb, a piaci igényekhez igazodó gyakorlása mellett a legfontosabb a megrendelői igények maximális kielégítése, szolgáltatásaink színvonalának állandó emelése, a minőség állandó magas szinten tartása, környezetünk megóvása.

A szolgáltatásaink minőségét gépeink és eszközeink folyamatos fejlesztésével, a megrendelői igények rugalmas kezelésével, a megrendelői észrevételekből levont tapasztalatok munkafolyamatba történő visszacsatolásával és a vonatkozó jogszabályok előírásainak betartásával biztosítjuk. Alvállalkozóinkat szigorú elvárások alapján választjuk ki, és folyamatosan értékeljük.

A siker érdekében a vezetés aktívan és teljes felelősségével részt vesz a rendszer működtetésében és fejlesztésében.

Köszönjük megtisztelő figyelmét:

Józan Kft. vezetősége