Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Zsákos beton, aljzatkiegyenlítő, alapozók

Zsákos beton, aljzatkiegyenlítő, alapozók

Zsákos beton, aljzatkiegyenlítő és alapozók - ebben a kategóriában mindent megtalál, amire szüksége van az aljzatkiegyenlítés szakszerű kivitelezéséhez. Az olyan alapvető anyagokon felül, mint a tapadóhíd, a száraz beton, a mélyalapozó, valamint az aljzatkiegyenlítő, a kategória tartalmazza a szakszerű munkavégzéshez szükséges további eszközöket is. 

Az aljzatkiegyenlítésre akkor van szükség, ha a burkolni kívánt felület nem egyenletes. A burkolás első lépcsőfoka után, ami maga a burkolat kiválasztása, ki kell választanunk a burkolathoz leginkább passzoló kiegészítőket is, mint például a fugát és a burkolat ragasztót. Megfelelő kiegészítőkkel és precíz munkával a szép végeredmény garantált. 


29termék
 

Alapozáshoz és az aljzatkiegyenlítéshez használt anyagok: zsákos beton, aljzatkiegyenlítő, alapozók

Burkolás előtt mindenféleképpen szükséges kialakítani egy olyan felületet, amelyre aztán a burkolásra kiválasztott anyagok úgy kerülhetnek, hogy később ne legyen probléma velük. Gondoljunk csak arra, hogy ha a járólap alatt üreges, hiányos részek vannak, akkor a lapok ragasztás után is elmozdulhatnak, akár megrepedhetnek, illetve eltörhetnek. Az biztos, hogy csak megfelelően előkészített felületen számíthatunk arra, hogy tartósan szép eredményt fogunk kapni.

A Baumit SuperPrimer tapadóhíd kiválóan alkalmas olyan helyeken történő alkalmazásra, amelyek egyáltalán nem nedvszívóak. Azokban az esetekben például, amikor kerámia felületen szeretnénk dolgozni. Ezenfelül ezzel az anyaggal a mész-cement gépi vakolat jobb tapadását is elérhetjük.

A száraz beton födémek, kiváltók és más, vasbetonalapú részekhez javasolt, de akár aljzat elkészítéséhez is használhatjuk. 

Az aljzatkiegyenlítő egy önterülő anyag, amellyel ennek a tulajdonságnak köszönhetően nagyon szépen és viszonylag egyszerűen lehet dolgozni. Nagyon fontos, hogy ezt az anyagot akkor is használhatjuk, ha padlófűtés van. Burkolhatunk rá gyakorlatilag bármit, kezdve a laminált padlótól, a szőnyegen keresztül a PVC-ig, tehát hideg- és melegburkolatok esetén is kiváló választásnak bizonyul. Már néhány óra eltelte után járható, de burkolni csak azután lehet, ha teljesen kiszáradt.

Hasznos anyag számunkra a mélyalapozó is, s ezt javasolt alkalmazni azokon a helyeken, ahol nedvszívó felületekkel dolgozunk. Nagyon fontos, hogy ezt még az aljzatkiegyenlítő előtt, valamint értelemszerűen a csemperagasztó használatát megelőzően kell hasznosítani.

 

Kiegészítők és a szakszerű munkához szükséges kellékek

Kategóriánkban megtalálják azokat az eszközöket is, amelyek a bemutatott anyagok használatához fognak kelleni. Szükség lesz például habarcsvödörre, amiben eldolgozhatjuk az anyagokat, keverőszálra, hogy ezt jól csináljuk. De szükség lesz a felhordásnál fándlira, illetve az anyag egyenletes elosztásához nélkülözhetetlen a felhordókanál, a spakli, illetve a glettvas. 

 

Használjon Ön is kiváló minőségű anyagokat és a használatukhoz való eszközöket a szép végeredmény érdekében! Nézze meg kínálatunkat!

 

Hogyan csináljuk?

Amennyiben teljesen járatlanok vagyunk egy feladat kivitelezésében, és a tanulópénzt nem szeretnénk a saját hibáinkból tanulva megfizetni, és időnk és energiánk sincs arra, hogy megtanuljuk a feladat csínját-bínját, akkor érdemes inkább szakembereket hívni. Ők költséghatékonyan, azaz az anyagokat nem pazarolva, ugyanakkor a munkát valóban szakszerűen elvégezve tudnak segíteni abban, hogy végül elégedett legyen a végeredménnyel.

Amennyiben mégis ragaszkodik ahhoz, hogy saját kezűleg végezze a munkát, mindig kövesse az anyagokon található utasításokat! Miután letisztította a felületet, amelyen dolgozni szeretne, és előkészítette az anyagokat, gondos, aprólékos munkával nekiláthat az aljzat kiegyenlítésének!