Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Függesztők, kiegészítők, élvédők

Függesztők, kiegészítők, élvédők

Ezen az oldalon található a függesztők, kiegészítők, élvédők teljes kínálata, amelyek elengedhetetlenek akkor, ha gipszkartonokkal vagy forgácslapokkal szeretnénk otthonunkban valami újat alkotni. Sokféle felhasználhatóság jellemzi őket, kreatív ötletek kivitelezésére is alkalmasak lehetnek.

Ezek az anyagok alkalmasak arra, hogy minden különösebb szakképzettség nélkül is megfelelő eredményeket érhessünk el, feltéve, hogy ragaszkodunk a kompatibilis és színvonalas kiegészítőkről, amelyek ezt lehetővé teszik. Nézze meg kínálatunkat, és végezzen Ön is tökéletes munkát!


31termék
 

Miért kiváló alapanyag a gipszkarton?

Gipszkartonból nagyon sokféle dolgot készíthetünk. Használhatjuk álmennyezetek kialakítására, előtétfalként vagy vakolás helyett, s kiemelten gyakran alkalmazzuk tetőtér beépítésekhez is. Emellett persze a gipszkarton rendszerek alkalmasak arra is, hogy polcokat, válaszfalakat vagy akár kreatív elképzeléseinket is megvalósítsuk belőlük.

A legjobb, s ez gyakran még akkor is igaz, ha faforgácslapokról, például bútorlapról vagy OSB-ről van szó, hogy ezekkel az anyagokkal a könnyű méretre szabhatóság, valamint kezelhetőség miatt olyanok is könnyedén boldogulnak, akik különösebb szakértelemmel nem rendelkeznek az ilyen jellegű feladatok terén. Azaz, gyakorlatilag bárki megvalósíthatja az elképzeléseit, ha betartja azt az egy, ám nélkülözhetetlen szempontot, hogy azokat a tartó- és egyéb kiegészítő elemeket alkalmazza a megvalósítás során, amelyek alkalmasak ezen anyagok megfelelő rögzítésére. 

Pontosan ehhez nyújt segítséget ez a kategória, amelyben összegyűjtöttük azokat az apróságokat, amelyek nélkülözhetetlenek akkor, ha Ön tökéletes munkát szeretne végezni. S természetes, hogy mindenki erre vágyik, ha egyszer már végre belevág a felújításba!

 

Függesztők, kiegészítők, élvédők

Ezen az oldalon megtalálja többek között a minőségi feles és egész alu élvédőket, az akusztikus lengőkengyelt, acél beütőéket, keresztösszekötőket és toldóelemeket, direktfüggesztőket a profilokhoz és lécekhez, duplarugót függesztőpálcák toldásához, függesztőszalagot, L rögzítőt, PVC lezáróprofilt, hajlítható élvédőt, revíziós ajtó gipszkartont betéttel, gipszkarton rendszerekhez, rugós és rugó nélküli függesztőket, szemes függesztőszálat és szigetelő szivacscsíkot.

Hogy valóban minden szükséges felszerelést egy helyen megtaláljon, ebben a kategóriában, még Kapriol kompakt mérőszalag, Kapriol kicsapózsinór, valamint Kapriol porfesték is fellelhető.

Hogyan dolgozhatunk magabiztosan?

Az első és legfontosabb teendőnk mindig az, hogy minőségi alapanyagokkal vegyük körbe magunkat. Ez természetesen nemcsak gipszkarton rendszerekkel történő munka esetén, hanem gyakorlatilag minden olyan helyzetben lényeges, amikor felújítás, illetve építés, építkezés a feladat. Mielőtt azonban ennek nekilátnánk, fontos, hogy alaposan megtervezzük azt, amit meg akarunk valósítani. 

Hiszen szükségünk van tervekre és pontos méretekre is ahhoz, hogy egyáltalán összeírjuk a listát, amelyről minden egyes hozzávalót be kell szereznünk annak érdekében, ha tökéletes végeredményt szeretnénk. Ráadásul többféle buktatója is lehet a dolognak, ezért a tervek sem elegendők, hanem fel kell tennünk magunknak azt a kérdést is, hogy mit szeretnénk elérni a projekttel.

Például ha válaszfalat szeretnénk, akkor érdemes gondolni az áthallásra is! A megfelelő szigetelőanyag hozzáadásával jelentősen emelhetjük a komfort mértékét az otthonunkban!