Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Alapozók és vakolatok

Alapozók és vakolatok

Minőségi alapozók és vakolatok nélkül szinte elképzelhetetlen az építkezés és a felújítás. A hőszigetelés kivitelezése elképzelhetetlen a megfelelő, minőségi primer nélkül, emiatt pedig az alapozók egészen egyszerűen kihagyhatatlanok, ha szakszerű és színvonalas munkát szeretnénk kivitelezni.

Ahogy az alapozás nélkülözhetetlen, úgy a fedőréteg kialakítása is szükséges, amelyhez vakolat kínálatunkkal a legjobb anyagokat nyújtjuk vásárlóink részére. Nézze meg kategóriaoldalunk teljes választékát!


15termék
 

A homlokzati hőszigetelés jelentősége

Az energiával való takarékoskodás alapvető fontosságú napjainkban, s ez egyaránt igaz a környezetvédelem szempontjából, ahogy a pénztárcánk részéről legalább annyira lényeges. Az épület energetikai fejlesztése többféle szempontból fontos, ahogy a megvalósítás is több tényezőből kell, hogy álljon, például a megfelelő nyílászárókra is szükség van amellett, hogy a hőszigetelésről is gondoskodunk.

A hőszigetelő rendszer akkor hozza a tőle várt eredményeket, amennyiben megfelelően, szakszerűen történik a kivitelezése, minőségi alapanyagok felhasználásával. Ez utóbbihoz biztosít minden alapot és a hozzá szükséges kellékeket és eszközöket is webáruházunk.

 

Alapozók és vakolatok kínálatunkban

Mind az alapozók, mind a vakolatok szükségesek egy hőszigetelés megvalósításához, ezeket pedig kategóriaoldalunkon a legjobb minőségben tesszük elérhetővé. A primer anyagok, azaz az alapozók segítségével megvalósítható az az alap, amelyre a szigetelőrétegek és kiegészítők kerülhetnek.

A vakolat pedig lehetővé teszi, hogy mind esztétikai szempontból tökéletes végeredményt kapjunk, mind külső védelemmel is ellássuk az elkészült hőszigetelő réteget. A kivitelezést követően pedig nem is marad más dolgunk, mint élvezni a szigetelt otthon komfortját. Ráadásul ahogy elkészült a hőszigetelő rendszer, rögtön értékesebbé is válik tőle ingatlanunk, sőt, még az értékesíthetősége is nagyot növekszik, ha idővel emellett döntenénk. 

Így elmondhatjuk, hogy számos előnyt bezsebelhetünk amellett, hogy mind a környezetünk megóvásáért sokat teszünk, mind családunk anyagi kiszolgáltatottságát jelentősen csökkentjük a kiszámíthatatlan energiaárakkal szemben.

 

Thermomaster primer mélyalapozó

A Thermomaster primer mélyalapozó is választékunk részét jelenti, amely hatékonyan csökkenti az aljzatok nedvszívó képességét, valamint nagymértékben növeli a tapadás szintjét is, ezáltal támogatja az utána következő rétegek rögzítését.

Felhasználása kiterjed a hidegburkolati ragasztók, az önterülők, valamint a vakolatok alatti alapozás megvalósítására egyaránt. 

 

Egyéb termékkínálat a kategóriában

Webáruházunkban kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy ne csak az alapanyagok, hanem a felhasználásukhoz, alkalmazásukhoz nélkülözhetetlen kiegészítő kellékek, valamint eszközök is minél könnyebben és gyorsabban elérhetők és megvásárolhatók legyenek. Ennek megfelelően minden oldalon elérhetővé tettük ezeket, így a munkához azonnal gyorsan minden beszerezhetővé válik.

Jelen kategóriaoldalon a munkavédelmi felszerelés keretében elérhető a munkavédelmi kesztyű, míg az eszközök szempontjából simító, spakli, ecset, glettvas, kőműves kanál, keverőszár, habarcsvödör, festőhenger, valamint festőhenger garnitúra, továbbá teleszkópos nyél is elérhető, hogy a szakszerű munkavégzéshez minden azonnal rendelkezésre álljon. Nézze meg kínálatunkat, és vásároljon minőségi eszközöket és alapanyagokat a tökéletes végeredményért!