Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Gipszkarton lap

Gipszkarton lap

A gipszkarton lap legnagyobb előnye, hogy nagyon sokoldalúan felhasználhatjuk őket, valamint az is kifejezetten pozitív tulajdonsága, hogy mindenféle szakképesítés nélkül is elboldogulhatunk velük, hiszen egy nagyon könnyen, egyszerűen kezelhető és felhasználható anyagról van szó. Készülhet belőlük rengeteg minden, a felhasználhatóságnak gyakorlatilag csak a képzeletünk, illetve az ügyességünk szabhat határt. Ezenfelül még arra is fontos odafigyelni, hogy a megfelelő tulajdonságú gipszkartont válasszuk a különféle típusok közül. 

A gipszkarton rendszerek kialakításához elengedhetetlen a megfelelő minőségű alapanyagok beszerzése, a gipszkarton lapok, gipszkarton táblák megfelelő kiválasztása. Nézze meg kínálatunkat és szerezze be a legjobb gipszkarton lap termékeket, a minőségi munka kivitelezéséhez!


9termék19

Mi mindenre jók a gipszkartonlapok?

Legyen szó akár térelválasztásról, polcokról vagy beépített szekrényről, olyan falról, amely a tolóajtónkat rejti el, mindegyik könnyedén megvalósítható gipszkarton felhasználásával. Emellett például álmennyezet kialakításánál, dizájnos LED-es, illetve LED szalagos megoldásoknál, de még tetőtér beépítéseknél is kifejezett hasznát vesszük!

A komplett gipszkartonrendszerek alkalmazása számtalan esztétikai és funkcionális megoldás esetén hasznosnak bizonyul. Ennek természetesen mindenképpen előfeltétele az is, hogy egyrészt mindig a megfelelő tulajdonságokkal bíró anyagokkal dolgozzunk, másrészt minden szükséges kiegészítőt, valamint célszerszámot beszerezzünk a munkavégzéshez. Amennyiben ezek a feltételek is maradéktalanul teljesülnek, nem lesz többé akadály előttünk, s hamarosan nem is lesz más dolgunk, mint gyönyörködni megújult otthonunkban.

Milyen gipszkartonokat különböztethetünk meg és hogyan válasszunk közülük?

A gipszkartonlapok különböznek például abban, hogy tűzállók vagy sem, illetve milyen mértékben azok, de ehhez hasonlóan a nedvességgel, párával szembeni ellenálló képesség tekintetében is kifejezetten nagy variabilitást mutatnak. Ezek pedig pontosan azok a tulajdonságok, amelyek meghatározzák azt, hogy milyen környezetben, illetve milyen körülmények között alkalmasak az egyes anyagok a felhasználásra.

A normál gipszkarton például kiválóan megfelel, ha szerelt válaszfalak, álmennyezetek, előtétfalak készítése a cél, ahogy használhatjuk tetőtér beépítések burkolóanyagaként, valamint szárazvakolatként egyaránt. Azonban mivel maximum 70%-os páraterhelésű helyiségekben őrzi meg tulajdonságait, ezért fürdőszobában és konyhában nem ideális. Arra impregnált gipszkartont érdemes választani, tűzállóság esetén kombinált, tűzgátló-impregnált gipszkarton is rendelkezésünkre áll, illetve a tűzgátló változat megfelel olyan helyiségekben, ahol ez a tulajdonság elvárt.

Kapcsolódó termékek

A gipszkartonozás esetében is számos kapcsolódó termék található az oldalon, egyrészt olyan kiegészítők, anyagok, kellékek és eszközök, amelyek feltétlenül szükségesek, ha ezzel az anyaggal szeretnénk dolgozni, másrészt olyanok is, amelyek ugyan nem elengedhetetlenek, de hatékony munkavégzést tesznek lehetővé. Nézze meg ezeket a termékeinket is az oldalon!

A kiemelkedő minőségű és kedvező áron elérhető gipszkartonlapok mellett talál a kategóriában szárnyas tiplit a rögzítéshez, ácsceruzát és mérőszalagot, derékszöget és gipszkartoncsiszolót, de a gipszkartonfűrész, valamint a gyalu is a kínálat részét képezi. Ezenfelül megtalálja nálunk a gipszkartonszállító acélt, a porfestéket és a kést, a vízmértéket, továbbá a revíziós ajtókat is. A munkát segítő eszközök közé tartozik a takarófólia, valamint a védőkesztyű is, hiszen ez megóvja a környezetet és persze minket is az esetleges balesetektől, ezért bátrabban, szabadabban dolgozhatunk!