Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Páraáteresztő fóliák és ragasztók

Páraáteresztő fóliák és ragasztók

Építkezést vagy felújítást tervez, de még hiányoznak az építési fóliák, pontosabban a páraáteresztő fólia és ragasztóanyag is? A legjobb helyen jár!

Ismerje meg páraáteresztő fólia és ragasztó kínálatunkat! Ezek azok a kiegészítő termékek, amelyek nélkül nem lehetne jól kivitelezni több feladatot sem, hiszen alapvetőek, több területen is felhasználhatók. Alkalmasak többek között technikai szigetelés esetén, de legfontosabb szerepük a pára, valamint a nedvesség szabályozásában rejlik. Egyes típusaiknak hővisszaverő tulajdonsága is van, amely kedvező például padlófűtés kialakításánál. A ragasztók, valamint az ezen az oldalon található kiegészítő termékek elengedhetetlenek a fóliákkal történő kivitelezéshez.

Páraáteresztő fóliák és ragasztók kategóriánk a legjobb megoldásokat nyújtja Önnek!


10termék 110

Páraáteresztő fóliák és ragasztók

Az építési és tetőfóliák kategóriáján belül várjuk páraáteresztő fóliáinkkal és ragasztóinkkal. Ezek tehát azok a kiegészítők, amelyek a szigeteléssel kapcsolatos munkákban szinte biztosan szükségesek lesznek, feltéve, hogy gondoskodni szeretnénk a szigetelés nedvességtől való védelméről. Noha gondolhatnánk azt, hogy elengedhető lépés ezeknek az alkalmazása, azonban a valóság hamar azzal szembesítene bennünket, hogy nem is tévedhettünk volna nagyobbat. 

Ugyanis minden olyan anyag, amely a munkánkat védi, szükséges ahhoz, hogy megőrizze a kivitelezés minél hosszabb élettartamát. Tehát abban az esetben, ha ezeket kispóroljuk, akkor nemhogy kockáztatjuk az épségét a komplett rendszernek, hanem garantáljuk azt, hogy idő előtt tönkre fog menni. Az pedig teljesen egyértelmű, hogy minden anyag esetében fontos gondoskodni a megfelelő rögzítésről is, hogy a felhasznált anyag ott és úgy működhessen, ahol és ahogy arra szükségünk van.

A páraáteresztő fóliák típusai

Páraáteresztő és páraáteresztő fólia között is komoly különbségek vannak és egyáltalán nem mindegy, hogy mikor melyiket vesszük le a polcról, illetve - webáruház esetén - tesszük bele a virtuális kosarunkba. A termékekre kattintva vásárlóink tájékozódhatnak arról, hogy az adott termékek milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, illetve milyen területeken történő felhasználásra javasoltak.

A Mastermax 3ECO páraáteresztő fólia egyszeresen átszellőztetett magastető szerkezetekben történő alkalmazásra javasolt. Ezt közvetlenül a hőszigetelésre helyezhető alátétrétegként használjuk, s ebben az esetben biztosak lehetünk majd abban, hogy tökéletes védelmet nyújt majd a nedvesség, valamint a porhó ellen egyaránt.

A Mastermax Prémium 150 páraáteresztő fólia ezzel szemben nem nyílthézagos, de átszellőztetett falszerkezetek alátéthéjazataként is bevethető anyag. Kiemelkedő szakítószilárdsága, valamint hőállósága fémlemez fedés alatt történő felhasználásra is alkalmassá teszi. Magas hőállású alátétréteg.

Minden, amire még szükség lehet

Ahogyan ezt megszokhatták tőlünk, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az egyes kategóriákban azok a kiegészítő anyagok, eszközök és más hasznos kellékek és anyagok is szerepelhessenek, amelyek hasznosak, illetve elengedhetetlenek az oldal kínálatát meghatározó alapanyagok felhasználásakor.

Ez a páraáteresztő fóliák esetében a megfelelő ragasztószalagot, a tűzőkapcsokat és a tűzőgépet, a PVC késeket, valamint a mérőszalagot egyaránt jelenti, természetesen kiváló minőségben, éppen ezért még akkor is hosszú élettartamot kínálnak ezek a tárgyak, ha sűrűn és kifejezetten sok alkalommal használják ezeket. 

Válogasson Ön is elképesztő választékunkból, amelyben minden fontos, építkezéssel, valamint felújítással kapcsolatos alapanyag, kellék és eszköz elérhető!