Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Hő-, és hangszigetelő anyagok

Hő- és hangszigetelő anyagok gipszkarton rendszerhez

Ebben a kategóriában várjuk a hő- és hangszigetelő anyagok gipszkarton rendszerhez javasolt választékával. Nagyon fontos, hogy amikor úgy döntünk, hogy gipszkarton felhasználásával alkotunk valami újat az otthonunkban, akkor gondoljunk arra is, hogy a megfelelő hő-, valamint hangszigetelés nélkül nagy valószínűséggel nem leszünk elégedettek a végeredménnyel!

Akár szárazvakolatként alkalmaznánk a gipszkartont, akár olyan válaszfalakról van szó, amelyekkel további szobákat szeretnénk létrehozni otthonunkban, szigetelésre mindenféleképpen szükségünk lesz!


9termék 19

Hő- és hangszigetelő anyagok gipszkarton rendszerekhez

A gipszkarton rendszereket nem véletlenül kedveljük annyira! Kedvező árfekvésük és könnyű kezelhetőségük miatt sokszor sokkal egyszerűbben oldhatunk meg vele különböző feladatokat, mintha más anyagokat választanánk. Ráadásul még azt is lehetővé teszi, hogy saját kezünkkel hozzuk létre azt, amit szeretnénk. Ehhez pedig nincs is másra szükségünk, mint a megfelelő gipszkarton rendszerek összeállítására!

A gipszkartonhoz fejlesztett kiegészítőket használva ugyanis gyorsan új falakat, álmennyezetet is építhetünk, de akár polcokat, esztétikus világítástechnikát és még számos egyéb ötletet is megvalósíthatunk velük! 

Arról azonban nem szabad megfeledkeznünk, például válaszfalak kivitelezése esetén, hogy a gipszkarton egy viszonylag vékony anyag, így megfelelő hangszigetelésre is szükségünk lesz. Hasonló a helyzet, ha például tetőtér beépítésében gondolkodunk, itt a hőszigetelés kivitelezése lesz elengedhetetlen. E kettőben segít kategóriaoldalunk kínálata, hiszen itt kifejezetten ehhez az alapanyaghoz alkalmas termékeket válogattunk össze, hogy Önnek erre már ne legyen gondja!

 

Milyen szigetelésre alkalmas anyagokkal várjuk oldalunkon?

Az üveggyapotot ajánljuk figyelmébe, szem előtt tartva, hogy ez költséghatékony, ugyanakkor minőségi megoldást jelent a fent is részletezett helyzetekben. A több funkciót is ellátó, azaz hőszigetelésre, valamint hangszigetelésre egyaránt alkalmas kasírozatlan, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált Knauf üveggyapot tekercses formában áll rendelkezésre. 

Ez a kivitelezés ugyanis épp olyan könnyen kezelhető, mint a gipszkarton, ezért ha úgy szeretné, emiatt sem lesz szüksége arra, hogy komplett szakember gárdát szerződtessen a feladatra otthonába. Alkalmas mennyezetek, álmennyezetek, valamint fa-, illetve más könnyűszerkezetes épületekben alkalmazott gipszkarton rendszerek felhasználásához egyaránt. Könnyen szállítható, természetes alapanyag, amelyet bátran alkalmazhatunk ingatlanunkban. Nem porzik, kifejezetten tartós, s még tűzálló is, ezért baj esetén megnöveli a menekülési időt az épületben tartózkodó személyek számára. 

 

Fontos eszközök, amelyekre munka közben szüksége lesz!

Webáruházunk felépítésének logikájához híven ez az oldal is tartalmazza azokat az eszközöket, kellékeket, amelyekre szüksége lehet az üveggyapot szigetelés megvalósításához. Éppen ezért megtalálja ebben a kategóriában az olyan munkavédelmi eszközöket, mint a kesztyű és a szemüveg, továbbá elérhetőek az elengedhetetlen vágóeszközök is, például a Kapriol fémbetétes PVC kés, valamint a kőzetgyapot vágására is ajánlott vágókés.

Mindezeken felül egy kompakt mérőszalagot is elhelyeztünk termékeink sorában, hogy a precíz méréseket is minél egyszerűbben megvalósíthassa. Nézze meg kínálatunkat!