Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Csemperagasztók, kiegészítők

Csemperagasztók és kiegészítők

Felújításkor az egyik legnagyobb fejtörést az anyagok pontos, optimális kiválasztása okozza. Az egyik ilyen alapanyag, ami nem mellesleg a felújítás egyik elengedhetetlen része, a csemperagasztó. A szép kivitelezéshez a csempéken, illetve járólapokon felül arra is gondot kell fordítani, hogy megfelelő ragasztókkal és kiegészítőkkel dolgozzunk!

Számos csemperagasztó és kiegészítő érhető el az Ön számára a weboldalunkon. Fontos, hogy a kívánt csempe burkolat kiváló alapanyag felhasználásával legyen rögzítve, ugyanis a végeredmény tükrözni fogja elégedettségét!


35termék
 

Miért fontosak a csemperagasztók és kiegészítők?

Gyakran előfordul, hogy építkezés vagy felújítás közben a figyelmünket arra összpontosítjuk, hogy a látható felületek tökéletesek legyenek. Természetesen ez önmagában nem jelent problémát és nagyon nagy a jelentősége annak, hogy olyan burkolatot válasszon és vásároljon, amelyet később is szívesen lát viszont minden nap.

Emellett azonban nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy csak akkor lesz olyan a fürdőszobánk és a konyhánk, amilyennek elképzeltük, ha a többi felhasznált alapanyag is megfelelő minőségű, valamint olyan eszközökkel történt a munkavégzés, amelyek valóban alkalmasak rá.

Nemcsak burkolásra igaz, hanem szinte bármire az életben, hogy az alapokon múlik minden. Ezért válasszunk szakszerű célszerszámokat és dolgozzunk mindig körültekintően. “Sok munkának sok az alja!”, de nekünk nem kell kétszer elvégezni ugyanazt a feladatot, ha színvonalas alapanyagokkal dolgozunk! Nézzük, mi mindenre lehet szükségünk, ha burkolásra, csempézésre vagy éppen újracsempézésre készülünk! 

A burkolatragasztók és kiegészítők között minden olyan fontos eszközt, kelléket és anyagot megtalál, amelyre szüksége lehet egy új burkolat, illetve az újraburkolás során!

Ismerje meg kategóriánk termékeit! 

Elsősorban Baumit, Topex és Kapriol termékeket talál kínálatunkban, mert kiemelten fontosnak tartjuk a megfelelő minőséget és a megbízhatóságot!

Hagyományos és flexibilis csemperagasztókat, javítóanyagot, kenhető szigetelést, valamint mélyalapozót is talál nálunk. Szüksége lehet ezenfelül folyékony fóliára, illetve hajlaterősítő szalagra is! Többféle beltéri szigetelő és feszültségmentesítő lemezzel is várjuk! 

Az anyagok mellett a szükséges eszközkínálattal is rendelkezésére állunk!

Milyen eszközöket kínálunk ebben a kategóriában?

Többek között megtalálható nálunk a burkolóvödör, a csempézőszivacs, a több típusú szivacsos simító, valamint a tartalék szivacs is. Vásárolhat nálunk a fándli, a többféle glettvas, a habarcsdézsa és a habarcsvödör, a keverőszár, a kőműves kanál, a spakli, továbbá a teleszkópos nyél közül. Hasznos kiegészítők lesznek a takarófóliák, valamint a vízmérték is elengedhetetlen, ha tökéletes felületet szeretnénk.

Található még ebben a kategóriában dupla ecset és festőhenger, illetve komplett festőhenger garnitúra is. Emellett gondoltunk az Ön kényelmére és védelmére is, ezért nem hiányozhat választékunkból az íves térdvédő, valamint a védőkesztyű sem. Nézze meg alaposan a kínálatot és ne feledkezzen meg semmiről!

Mit tegyünk, hogy ne maradjon ki semmi virtuális kosarunkból?

Mielőtt megnyomnánk a rendelés gombot, sőt, már azelőtt, hogy magát a vásárolgatást elkezdenénk, előbb érdemes összeállítani bevásárlólistánkat, hogy valóban ne maradjon ki semmi a rendelésből!

Ehhez érdemes már a weboldalunk használata előtt átgondolni, hogy milyen feladatok kivitelezésére készül, s ahhoz milyen alapanyagokra, illetve eszközökre, kiegészítőkre lesz szükség!