Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Háló, élvédő, kiegészítők

Háló, élvédő, kiegészítők

 

Háló, élvédő, kiegészítők: ez a kategóriánk olyan termékeket tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy esztétikus eredményeket érjünk el a homlokzati hőszigetelés esetében. Hiszen a szigetelés egyértelmű előnyei mellett nyilvánvalóan alapvető cél az is, hogy ne csak a praktikum szempontjából legyen hasznos, hanem a szemünknek is tetsszen.

 

A hálók és élvédők, valamint a többi kiegészítő termék, amelyek az oldalainkon megtalálhatóak, a hőszigetelés védelmét szolgálják. Nézze meg kínálatunkat!

Háló, élvédő, kiegészítők

Az építkezés és felújítás kifejezetten olyan területek, ahol a kivitelezés elkészültét követően már a nem látható anyagokon, kellékeken és eszközökön múlik a legnagyobbrészt a munka végeredménye. Erre nagyon jó példa lehet a feladathoz nem passzoló vagy rossz minőségű ragasztó, s az ennek következtében lepotyogó csempe a fürdőszobában, hiszen itt is hatalmas a szerepe a ragasztónak abban, hogy elégedettek leszünk-e a felújítás eredményével vagy sem.

Pontosan ugyanez a helyzet a hőszigetelő rendszerek kialakítása esetén is. Itt az egyik legfontosabb, leghangsúlyosabb szempont természetesen a körülményekhez és az elvárásokhoz egyaránt jól passzoló szigetelőanyag kiválasztása. Ebben a kérdésben nagyon sokat számít, hogy milyen a falazat, miből készült, illetve milyen vastagok a falak. Hogy az építkezés során vagy utólagosan valósul meg a szigetelés, illetve az is, hogy szeretnénk-e, ha a hőszigetelésünk egyben hangszigetelést is biztosítana.

A szigetelőanyag kiválasztását követően össze kell állítani a komplett hőszigetelő rendszert, amely majd a homlokzatra kerül, s ennél a lépésnél már gondolnunk kell a megfelelő rögzítésre, a felhasznált alapanyagok kompatibilitására, valamint arra is, hogy a végén kialakított réteg - a vakolat - hogyan őrizheti meg épségét és szépségét az idők folyamán, lehetőség szerint sérülések nélkül, s elkerülve, hogy bármilyen káros folyamatok kezdődhessenek el a szigetelés anyagában (például a beszivárgó csapadék, illetve a hőhidak hatására). 

Pontosan ezekben a feladatokban segítenek ezen a kategóriaoldalunkon megtalálható hálók, élvédők és kiegészítők. Ismerje meg alaposabban kínálatunkat!

 

Üvegszövetháló kínálatunk

Az üvegszövetháló feladata elsősorban az, hogy az épületek külső homlokzati hőszigetelő rendszerekhez a felületi kérgesítés megfelelő rögzítését, valamint esztétikus kivitelezését lehetővé tegye. Ez tehát egy erősítőháló, amely üvegszövet alapanyagú.

 

Termékek a szigetelés rögzítéséhez

Az ingatlanok külső hőszigetelésének kivitelezéséhez a szigetelőlapok megfelelő, hosszú távon is tartós rögzítését is biztosítani szükséges. Ezen a lépésen nagyon sok minden múlik, hiszen a szigetelés akár olyan sokáig is képes szolgálni minket, ameddig maga a ház áll, gyakorlatilag nincs neki lejárata vagy szavatossága. Ennek köszönhetően viszont a rögzítésnek is tartósnak kell lennie.

A rögzítődübelek kifejezetten ehhez a technikához készültek, ezért ezeket alkalmazva megnyugodhatunk afelől, hogy a szigetelés biztosan, megbízhatóan a helyén marad.

 

Lábazati kezdősín és kiegészítők

A profilok gyakorlatilag kihagyhatatlanok, a szigetelőtáblák első sora ezek segítségével van elhelyezve. Az indító profilnak ezenfelül a páraelvezetésben és szellőzésben is kiemelt jelentősége van, így bátran mondhatjuk, hogy támogatja a komplett hőszigetelés hatékony működését.

Hálós élvédő profilok

Ezeket az eszközöket glettbe ágyazzuk, s alkalmazásukkal hatékonyan növeljük a sarkok védelmét a fizikai behatásokkal szemben.