Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Bitumenes alapozók és lemezek

 Bitumenes vízszigetelés 

A bitumenes vízszigetelés minőségi eszközeivel várjuk látogatóinkat és vásárlóinkat oldalunkon. Ezek az anyagok igen kiváló szigetelőknek számítanak a vízzel, nedvességgel szembeni védekezés szempontjából, s ennek köszönhetően óvják az épület teljes szerkezetét. 

Fentről a csapadékkal szembeni védelem, a talaj felől pedig a talajvíz káros hatásaitól való biztonság kialakításában vesznek részt a bitumenes alapozók, így feltétlenül szükségünk van rájuk az ingatlan állagának és állapotának megőrzése, valamint az otthon egészséges környezetének kialakítása érdekében. Nézze meg kínálatunkat!

A bitumenes vízszigetelés és az alapozók használata megkerülhetetlen, ha építkezés vagy felújítás a cél

A bitumenes vízszigetelés kialakítása szakértelmet igénylő feladat, amelynek eredményes megvalósításához kiemelt fontosságú az is, hogy minőségi alapanyagok felhasználásával történjen meg a kivitelezés. A mélygarázs, a pince esetében, azaz a földfelszín alatti épületrészeknél még nagyobb jelentőséget kap a megfelelő vízszigetelés és vízelvezetés. 

Ennek hiányában ugyanis számítanunk kell a falba felszivárgó nedvességre, majd annak következményeire, mint például a falak salétromosodása, nedvessége, illetve az ezek nyomán a beltérben megjelenő megnövekedett páramennyiség hatására megjelenő gombák és penész egészségkárosító hatásaira is. Ráadásul a tartósan nedves állapot magát az épületszerkezetet is gyengíti, tönkreteszi.

Ezek után egészen egyszerűen nem is lehet kérdés, hogy gondoskodni kell az épület és a bent lakók védelme érdekében a hatékony szigetelésről.

 

Ismerje meg bitumenes alapozóink választékát!

A bitumenes alapozók hatékony védelmet biztosítanak mind a befejező, mind a javítási feladatok során a kezelt felületek számára. Ráadásként még az elkészült bevonatnak is hosszabb élettartamot biztosít, s a későbbi javítási, karbantartási feladatok is kisebb költséggel járnak majd.

A bitumen és szerves oldószeralapú élőbevonat, szakszóval kellősítő, kiváló alapot biztosít a vízszigeteléses felület előkészítéséhez, sőt, portalanításához is. Előre megkeverve, ugyanakkor higítás nélkül használható alapanyag, amelyet előkészítésként alkalmazhatunk a vízszigetelő festékréteg felhordása előtt. A felhordása ecset, henger vagy gép segítségével is megvalósítható. Megszáradása után pedig következhet a következő réteg felvitele.

Az Ecover Primer egy vizes bázisú kellősítő alapanyag, mellyel számíthatunk a gyors száradásra, ezért ha fontos az idő tényezője, érdemes ezt választani. Kiválóan megfelel mind beton, mind fém felületek kezelésére. Kiváló anyag a vízzáró réteg kialakításához, a por megkötéséhez, továbbá a bitumenes lemezek rögzítésének támogatásában is nagyszerű segítséget nyújt.

 

Kiegészítők a kínálatunkban

Oldalunkon kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy az egyes termékkategóriákban ne csupán az alapanyagok, hanem az azokkal történő munkához szükséges kiegészítők is elérhetőek legyenek a minél egyszerűbb vásárlás érdekében. 

Ennek köszönhetően a nélkülözhetetlen eszközök, kellékek, munkavédelmi felszerelések is megtalálhatóak a kategóriában: elérhetőek a védőkesztyűk, a Topex ecsetek és festőhengerek, valamint a teleszkópos nyél is a könnyebb hozzáférhetőség érdekében.

Webáruházunk elkötelezett abban, hogy a lehető legjobb minőséget kínálja vásárlói számára, a lehető legkedvezőbb árak mellett, így nálunk biztos lehet abban, hogy kiváló ár-érték aránnyal vásárolhatja meg a felújításhoz és építkezéshez szükséges alapanyagokat és kellékeket, eszközöket egyaránt.