Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Geotextília

Geotextília

Geotextília kínálatunkkal várjuk ezen az oldalon, amely minőségi, tartós megoldást kínál a talaj megóvására, a gyomok mértékének csökkentésére, valamint fontos szerepe lehet a megfelelő vízelvezetés kivitelezésének szempontjából is.

Felhasználása többféle lehet, betölti a szűrő-elválasztó réteg funkcióját például útépítéskor, de talajmegtartó szerkezetek készítésekor, illetve különböző földmunkák során is. A geotextília is azon építési anyagok közé tartozik, amelyeknél a megfelelő minőség nagyon fontos, hiszen kizárólag hosszú távú megoldásként jöhet szóba. Nézze meg kínálatunkat, és ragaszkodjon a magas színvonalú termékekhez!


7termék 17

Vízszigetelés és vízelvezetés eredményesen

A vízszigetelés és vízelvezetés feladatát minden épület esetén gondosan kell kivitelezni, mivel a falakba, egyes épületrészekbe felszivárgó nedvesség, legyen az akár talajvíz, akár csapadék, hosszú távon komoly szerkezeti károkat okozhat az ingatlanban, ráadásul a benne élők számára is egészségtelenné teheti az otthon levegőjét, ha a penész vagy a gomba beveszi magát a megnövekedett páratartalommal bíró környezetbe.

Vízszigeteléssel és vízelvezetéssel kapcsolatban is magas minőségű, ugyanakkor megfizethető árú termékekkel várjuk, amelyek segítenek eredményesen megóvni ingatlanát. Többek között bitumenes alapozáshoz, valamint drénlemezes megoldásokhoz is megtalál kínálatunkban minden szükséges alapanyagot, eszközt és kelléket, ezen a kategóriaoldalon pedig geotextíliát szerezhet be, valamint a felhasználásához szükséges eszközöket is megtekintheti és megvásárolhatja.

Ismerje meg geotextília kínálatunkat, és tudjon meg többet erről a hasznos termékről!

 

Mire jó a geotextília? Ismerje meg választékunkat!

Az első és legfontosabb, hogy tisztában legyünk azzal, pontosan miben tud segítségünkre lenni a geotextília. Ez az anyag hosszan is megőrzi tulajdonságait, ezért sikeresen alkalmazhatjuk számos, talajjal kapcsolatos munkálat során, de nem kizárólag ezeknél lehet hasznos.

Szerepe elsősorban szűrő-elválasztó, de mechanikai védelemként is alkalmazható különböző burkolatok, illetve tetőszigetelések védelme érdekében. Ennek megfelelően használhatjuk mechanikai szerepében például magasépítések esetén, ahol alkalmas a lefektetett bitumenes lemezek védelmére, illetve olyan helyzetben, ahol olyan építőanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek elválasztása kiemelten javasolt, illetve elengedhetetlen. Erre jó példa a polisztirol hőszigetelés és a PVC vízszigetelés, amelyek között a geotextília alkalmazása megoldást nyújt a felmerülő problémákra.

Szűrő-elválasztó rétegként alkalmazva a vizet átengedi, ám az anyagokat nem engedi tovább. Használatával kevesebb szivárgókavicsra lesz szükség, illetve a drénrendszer is jobban és tovább fogja betölteni szerepét. A kínálatunkban megtalálható geotextília mindegyik funkciót betölti és kifejezetten hosszú élettartam jellemzi.

 

Kiegészítő termékek az oldalon

Eltökélt szándékunk, hogy segítsük az eligazodást az építéshez, felújításhoz szükséges anyagok és kellékek között. Ennek megvalósulása érdekében az egyes kategóriaoldalakon összegyűjtöttük a különböző eszközöket és kellékeket is, amelyek az adott anyaggal történő munkához elengedhetetlenek a biztonságos, helyes és szakszerű munkavégzés érdekében.

Ezen az oldalon a geotextília kínálat mellett mérőszalag, kicsapózsinór, porfesték, fémbetétes PVC kés és penge is megtalálható. Nézze meg termékeinket, és szerelkezzen fel mindennel, amire csak szüksége lehet!