Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Kapriol tűzőgép műa. házas 6-10 mm
Kapriol tűzőgép műa. házas 6-10 mm
7 300 Ft / db 
6 800 Ft / db
7

Kapriol tűzőgép műa. házas 6-10 mm

Kapriol tűzőgép

Ezen a termékoldalunkon Kapriol tűzőgépet kínálunk, műanyag házas kivitelben, 6-10 mm-es méretben. Ideális választás, amennyiben szövet vagy papír rögzítéséhez keres olyan eszközt, amellyel pillanatok alatt, mégis stabilan tudja kivitelezni elképzeléseit. DIY tűzési feladatokhoz javasoljuk ezt a könnyű és kényelmes munkát lehetővé tévő eszközt. Próbálja ki Ön is, rendelje meg még ma

Raktáron :  6 db
7 300 Ft / db 
6 800 Ft / db
Kedvezmény 7
Megtakarítás 500 Ft
Részletek

Megfelelő eszközökkel mindig könnyebb

A tűzőgép egy ideális szerszám, amivel sokkal gyorsabban dolgozhatunk, mintha kalapáccsal és szögekkel kellene ugyanazt a feladatot elvégeznünk. Nemcsak azért van ez így, mert egyszerűbb vele a munka, hanem azért is, mert kisebb energia- és erőkifejtés mellett, jóval precízebben dolgozhatunk. Az sem hátrány mindemellett természetesen, hogy a munkatempónk is jóval gyorsabbá válik a Kapriol tűzőgéppel. A kényelmes kialakítás akár hosszabb munkafolyamat során is komfortos feladatvégzést ígér.

Miért éppen a Kapriol tűzőgép lesz az ideális döntés?

A robusztus műanyag test és az ergonomikus műanyag fogantyú megbízható és könnyen kezelhetővé teszi ezt az eszközt, amellyel DIY jellegű, papír vagy szövet tűzését igénylő elképzeléseinket könnyedén kivitelezhetjük. A tűzőgép alsó betöltésű kialakítással rendelkezik. A különböző méretű kapcsok révén mozgásteret kapunk abban is, hogy milyen lesz a végeredmény. 

Ezzel a megbízható és strapabíró eszközzel lehetőségünk nyílik arra, hogy megvalósítsuk elképzeléseinket, illetve egyszerűbb felújítási feladatokat is elvégezhessünk, mint amilyen például egy szeretett bútordarab új ruhába, külsőbe öltöztetése. Ön készen áll arra, hogy saját kezűleg szépítse, s otthonosabbá varázsolja otthonát? Ez a Kapriol tűzőgép hűséges társa lesz ebben.


– Robosztus műanyag test
– Ergonómikus műanyag fogantyú
– Alsó betöltés
– Ideális szövet, papír, és DIY tűzéshez

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Brand
Kapriol
Cikkszám
33300
Tömeg
324 g/db
Kiegészítő termékek