Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Sittes zsák
Sittes zsák
160 Ft / db

Sittes zsák

Sittes zsák

Az ezen a termékoldalon található sittes zsák tökéletes választásnak bizonyul az Ön számára, amennyiben építési hulladék vagy más szóródó anyag összegyűjtéséhez, tárolásához, illetve szállításához keres egy kiváló terméket. Kedvező ár-érték arány mellett szerezheti be webáruházunkban ezt a strapabíró, erős zsákot.

Raktáron :  95 db
160 Ft / db
Részletek

Fóliák és más műanyag termékek kínálatával várjuk

Egy építkezés vagy felújítás során többféle minőségi fóliára lehet szükség, amelyek megbízható kivitelben beszerezhetők kínálatunkból. Nézze meg választékunkat, s szerezze be a szükséges termékeket, legyenek azok építési alátétfóliák, takarófóliák vagy a tárolásra alkalmas zsákok. Válassza színvonalas termékeinket!

Mi mindenre jó a sittes zsák?

Ez a sittes zsák elsősorban építési hulladék elszállítására fejlesztett termék, ám egyéb felhasználása is lehetséges. Gyakorlatilag bármilyen anyag tárolására és szállítására alkalmas, amelyhez zsákra van szükség. Teherbírása lehetővé teszi, hogy komolyabb súllyal rendelkező anyagok esetén is alkalmazzuk. 

Ilyen lehet például a termőföld vagy a homok, illetve akár a kavics is, éppen ezért nagy hasznát veheti abban az esetben is, ha kerti munkákat szeretne kivitelezni. Ideálisnak bizonyul, ha ültetési feladatai vannak, de akkor is, ha homokozót szeretne kialakítani. A termék a benne tárolt anyagtól függően később újra felhasználható is lehet.

Mérete is optimálisnak bizonyul: 550x1150 mm-es. Kiszerelését tekintve egy csomagban 25 darabot vásárolhat meg, ám igény szerint akár darabra is elérhető. Tekintse meg többi minőségi termékünket is, és szerezzen be minden anyagot, kelléket és eszközt, amelyre munkavégzés közben szüksége lehet.


Szóródó anyagok, építési hulladék tárolására használható.
Méret: 550x1150 mm
Kiszerelés: 25 db/csomag (darabra is elérhető)

A feltüntetett ár 1 darabra vonatkoznak!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Brand
Masterplast
Cikkszám
0904-11500000
Tömeg
112 g/db