Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Sittes zsák
Sittes zsák
160 Ft / db

Sittes zsák

Sittes zsák

Ezen az oldalon kiváló minőségű, erős sittes zsák várja azokat, akiknek szóródó anyagokhoz vagy éppen építési hulladék tárolásához van szükségük strapabíró eszközre. Akár felújítunk, lomtalanítunk vagy építkezünk, számtalanszor előfordul, hogy nélkülözhetetlen számunkra néhány zsák, amelybe akár nehezebb, akár apró dolgokat is bele lehet pakolni. Pontosan erre a feladatra tökéletesek sittes zsákjaink.

Raktáron :  55 db
160 Ft / db
Részletek

A fóliák és zsákok jelentősége az építkezésben és felújításban

Az építkezés során többféle műanyag alapanyagú dologra is szükségünk van. Némelyiket arra használjuk, hogy általa megóvhassunk valamit. Például magának a tetőtér beépítésnek vagy éppen a hőszigetelésnek a védelmét biztosítjuk az építési alátétfóliával. Illetve felújítás során takarófóliákat alkalmazunk annak érdekében, hogy az elkészült felületeket, illetve a bútorokat és más tárgyainkat ne károsítsuk. 

A műanyag zsákok a tárolásban, valamint a szállításban nyújtanak segítséget. A sittes zsákokat az különbözteti meg az egyszerűbb műanyag zsákoktól, hogy strapabírásuk elképesztő mértékben meghaladja a hagyományos változatokét. Ez pedig garantálja, hogy nehezebb dolgokat, ahogy a neve is mutatja, akár sittet is mozgathassunk, illetve tárolhassunk a segítségével.

A sittes zsák legfontosabb paraméterei

A rendkívül erős, építési törmelék és más hulladék szállítására is alkalmas sittes zsákok 550x1150 mm-es méretükkel megfelelnek az általános elvárásoknak. Csomagonként 25 darabos kiszerelésben vagy akár darabonként is megvásárolhatja webáruházunkban.

Ha építkezik vagy felújít, ne feledkezzen meg a többi fontos termékről, anyagról és eszközről sem. Minőségi termékekkel és kiváló ár-érték aránnyal várjuk oldalainkon. Nézze meg teljes kínálatunkat!


Összegzés:
Méret: 550x1150 mm
Kiszerelés: 25 db/csomag (darabra is elérhető)

A feltüntetett ár 1 darabra vonatkoznak!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Brand
Masterplast
Cikkszám
0904-11500000
Tömeg
112 g/db