Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Egyéb szigetelőanyagok

Egyéb szigetelőanyag

Egyéb szigetelőanyag kategóriánkban hasznos megoldást találhat az isofoam hablemez képében, ha a padlóaljzat kiegyenlítéséhez, valamint hatékony hangszigeteléshez keres megfelelő, szigetelésre alkalmas anyagot. A padlóalátét használható padlófűtés esetén is, és segít tompítani a padlón szokásos kopogó hangokat, a léptek zaját.

Kategóriánkban emellett egyéb szigetelőlapokhoz használható kiegészítők is megtalálhatóak, például a spiráldübel, amivel rögzíthetőek a már szigeteléssel ellátott falazatra a kültéri lámpák és más kisebb súlyú tárgyak, amelyek szükségesek. Nézze meg választékunkat!


10termék 110

A minőségi megoldások hívei vagyunk

Minden felújítás és minden építkezés alapja, hogy ahhoz minőségi alapanyagok, eszközök, amennyiben pedig nehezebb, szaktudást igénylő feladatról van szó, akkor bizony megfelelő hozzáértésre, szakemberre is szükség lehet. Mivel a megfelelő minőségen való spórolás utólag mindig megbosszulja magát, s jellemzően azzal jár, hogy a kivitelezett feladatot újra el kell végezni, ami nemcsak nagy bosszúsággal, hanem azzal is jár, hogy duplán fizetjük ki a munka árát. Így van ez a hő- és hangszigetelések kivitelezésénél is.

Webáruházunkban éppen ezért olyan kiváló minőségű termékekkel, eszközökkel és alapanyagokkal várjuk vásárlóinkat, amelyeket választva biztosak lehetnek abban, hogy tökéletes eredményeket érhetnek el, akár egy teljesen új otthon megalkotása, akár egy régebbi épület új köntössel való felruházása a cél.

Ezen az oldalon megoldást kínálunk arra, hogy színvonalas padlóalátétet vásárolhasson, amelynek mind a teherbíró képessége, mind a hangszigetelő tulajdonsága nagyon jó. Emellett olyan rögzítési lehetőséget is bemutatunk, amellyel hőhíd kialakulása nélkül szerelhet fel könnyebb eszközöket a hőszigeteléssel ellátott homlokzatra. Ismerje meg jobban termékeinket!

 

Egyéb szigetelőanyag kínálatunk

Az Isofoam IF Premium 100 Blue hablemez teherbírását tekintve nagyon kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. Nagyszerű hangszigetelésű padlóalátét habfólia, amely padlófűtés esetén is használható. Aljzatok kiegyenlítéséhez tökéletes réteg, amely parkettához, laminált burkolathoz a léptek zajának elnyelését segíti, remek hangszigetelő képességének köszönhetően.

Az alkalmazáshoz hablemez dilatációs szegély segítségével kialakítható a dilatációs hézag.

 

Szigeteléshez javasolt kiegészítők

A hőszigetelő rendszerhez kitűnő választás a spiráldübel, amely lehetővé teszi mind a polisztirol, mind a kőzetgyapot szigetelőlapokra való megbízható rögzítést. Így a szigeteléssel burkolt falakra, homlokzatokra is nyugodtan tervezhetünk könnyebb tárgyakat, például lámpákat, postaládát, kamerát vagy a riasztórendszer egyéb elemeit, de egy szép házszámmal is csinosíthatjuk otthonunkat. A megoldás nyomán nem keletkezik hőhíd, s a dübelt előfúrás nélkül becsavarva is használhatjuk, egy csavarral rögzítve a végén.

A maximálisan hőhídmentes kialakítás érdekében az EPS pogácsa alkalmazását javasoljuk a dübel becsavarozását követően.

 

További kiegészítők a munka elvégzéséhez

Weboldalunkon arra törekszünk, hogy minden egyes munkafolyamathoz szükséges további kellékeket és eszközöket is könnyen, egyszerűen elérhetővé tegyünk. Így annak érdekében, hogy keresgélés nélkül is gyorsan beszerezhető legyen minden az adott munkához, a kategóriákon belül a kiegészítőket, nélkülözhetetlen eszközöket is összegyűjtöttük, így például a Kapriol Compact mérőszalag is megtalálható ezen az oldalon. Nézze meg termékeinket, és válogasson a minőségi kínálatból, hogy otthona a lehető legjobb formájában tündökölhessen!