Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Ásványgyapot szigetelés

11termék 111

Ásványgyapot szigetelés

A kőzetgyapot és az üveggyapot, azaz közös nevükön az ásványgyapot szigetelés olyan kiváló tulajdonságokkal rendelkező, ugyanakkor természetes anyag, amely egyszerre biztosít egészségre egyáltalán nem ártalmas környezetet, ugyanakkor nagyszerű hő- és egyben hangszigetelő anyagot, amely tökéletes választás lehet mind beltéri falak, mind kültéri szigetelés esetén.

Nagyon fontos, hogy ne feledkezzünk meg arról, hogy, egyáltalán nem mindegy a szigetelőanyag kivitelezése és vastagsága, azonban a gyártó ajánlásai mentén mégsem nehéz eligazodni. Nézze meg kínálatunkat!

Milyen előnyökkel járnak az ásványgyapot szigetelések?

Ahogy minden szigetelés esetében, itt is elkönyvelhetjük egyrészt a kiváló hőszigetelési tulajdonságokat, s emellett az ásványgyapot remek hangszigetelést is biztosít. Az első tulajdonságnak értelemszerűen a külső falak esetében vesszük elsődlegesen hasznát, míg az utóbbinak köszönhetően ezek a szigetelőanyagok tökéletes választásnak bizonyulnak például gipszkarton válaszfalak szigetelésére. Ezzel a megoldással ugyanis biztosítható, hogy ne legyen teljes áthallás még vékony fal esetén sem.

A hangszigetelést szeretni fogjuk akkor is, ha zajos szomszédokkal sikerült egy épületbe költöznünk, s mivel az otthonunkban mindannyian szeretnénk nyugodtan, feszültségektől mentesen pihenni, ezért érdemes megfontolni az ásványgyapot alkalmazását egy ilyen helyzetben.

A választáshoz mindenképpen javasolt az egyes termékekre kattintva minden alapvető információval megismerkedni az adatlapon, így megtudhatjuk, hogy pontosan milyen helyekre és milyen helyzetekben javasolt az adott anyag alkalmazása, s további hasznos ismeretet is szerezhetünk róla. Amennyiben még így is bizonytalanok vagyunk a választást illetően, érdemes az elérhetőségek egyikén keresztül szakértő segítséget kérni.

 

Knauf MPN Plus ásványgyapot

Oldalunkon a Knauf MPN Plus ásványgyapot használata álmennyezet, válaszfalak és belső falak szigeteléséhez javasolt. Rugalmas anyag, s öntartó képességgel rendelkezik, azaz megspórolhatjuk a rögzítés költségeit, amennyiben ezt a terméket választjuk. Kezelése, vágása könnyű, egyszerűen dolgozhatunk vele mi magunk is. Tartós anyag, ami nem sérül meg könnyen, és nagy felületeket is szigetelhetünk vele.

 

Eszközök és kellékek az oldalon

Webáruházunkat úgy építettük fel, hogy minden termék gyorsan elérhető legyen. Ennek szellemében az egyes oldalakon nem csupán az építési vagy szigetelési alapanyagok, hanem azok az eszközök is elérhetőek, amelyekre az alapanyagokkal történő munkához szükségünk lesz.

 

Ebben a kategóriában megtalálhatóak a pontos mérést segítő kellékek, úgymint collstok és mérőszalag, a munka közbeni védelmet biztosító eszközök, mint amilyen a védőkesztyű és a szemüveg, továbbá az ásványgyapot precíz vágására szolgáló szerszámok sem hiányozhatnak a kínálatból. Nézze meg oldalunk teljes kínálatát, és vásároljon be gyorsan minden minőségi terméket, egy helyen!

Gondosan ügyeltünk arra, hogy hő- és hangszigetelő választékunkban olyan természetes, s valóban kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkező anyagokat válogassunk, amelyek révén elérhetőek a vágyott eredmények.

A hangszigetelés jelentősége kifejezettebbé válik, ha társasházakról, panelről vagy éppen ikerházakról van szó, ahogy akkor is hozzáadott értékkel bír, ha az ingatlan forgalmas területen, zajos nagyvárosban helyezkedik el.