Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Hőszigetelő anyag ragasztók

A hőszigetelő anyag ragasztók elengedhetetlenek, amikor hőszigetelés kivitelezésén dolgozunk. A hőszigetelő rendszerek pozitív tulajdonságai ma már egyáltalán nem kérdésesek, hiszen hatékonyan javítják az adott épület energetikai jellemzőit, segítenek megkurtítani a havonta jelentkező kiadásokat, ráadásul eredményesek abban is, hogy óvjuk környezetünket.

A hőszigetelés akkor fog jól működni, s a tőle elvárt eredményeket hozni, ha az adott helyzetnek megfelelő alapanyagokat választottuk ki, s azokat a velük kompatibilis hőszigetelő anyag ragasztók felhasználásával rögzítettük.


17termék
 

A homlokzati hőszigetelés elengedhetetlen

Ma már mindenki tisztában van azzal, hogy az ingatlanok hőszigetelésére kiemelt gondot kell fordítani, s erre a körülöttünk zajló társadalmi és környezetbeli változások és folyamatok is egyértelműen rávilágítanak. A hőszigetelő rendszerek kivitelezése egyszerre teszi értékesebbé és eladhatóbbá az ingatlanunkat, miközben a nyári hőségben óv a kint tomboló kánikulától, a téli időszakban pedig hatékonyan megőrzi az otthonunkban a meleget. 

A hőszigeteléssel nemcsak komfortosabbá tesszük az épületet, hanem minden hónapban jelentős összegeket spórolhatunk is vele, télen értelemszerűen a fűtésszámla, míg nyáron a villanyszámla szempontjából. Ráadásul az energiával való takarékoskodás nem kizárólag a pénztárcánknak tesz jót, hanem ezzel hatékonyan hozzájárulunk a környezetünk védelméhez is, ami mindennapjaink igencsak sürgető kérdése.

 

Hőszigetelő anyag ragasztók

Hőszigetelő anyag ragasztóink széles kínálattal állnak vásárlóink rendelkezésére, mégpedig azért, hogy az adott helyzethez és szigetelőanyaghoz leginkább passzoló rögzítőanyagot választhassák vevőink.

A Baumat Proficontact egy cementbázissal rendelkező porragasztó, amelyet EPS és XPS, valamint kőzetgyapot hőszigetelő lapokhoz ajánlunk. A ragasztó megfelel háló ágyazásához, valamint gletteléshez egyaránt. Szintén EPS és XPS lapokhoz passzol az MP Thermomaster cementbázisú porragasztó.

A Fischer polisztirol ragasztóhab beton és bitumen alapú felületeken való munkához, polisztirol lapok rögzítéséhez javasolt. Támasztószerkezet nélküli gyors és biztos kötéshez érdemes megfontolni a Tytan 60 mp polisztirol ragasztóhabot, amely gyorsan megszilárdul a levegő nedvességtartalmának hatására.

A Tytan Styro Uni ragasztó tökéletes megoldás mind a szigetelés, mind különböző díszítőelemek tartós rögzítéséhez. Beltéren és kültéren egyaránt használható ragasztótípus.

 

Rögzítés mellett szükséges lehet az eltávolítás is!

Pontosan a purhabok és ragasztóhabok eltávolításához fejlesztették a Tytan ECO tisztítószert, amely még nem megkötött anyagok esetén tökéletes eltüntetést tesz lehetővé. Különösen jól jön olyankor, amikor esztétikailag szeretnénk megszépíteni a purhabbal vagy ragasztóval kezelt területek környékét. Ugyanakkor bizonyos felületek és anyagok zsírtalanításakor is nagyszerű hasznát vehetjük majd.

 

Kiegészítő termékeink

Minden kategóriához összegyűjtöttük az alapanyagok mellé azokat az eszközöket és kellékeket, amelyekre szükség van az alkalmazás során. Ezért ezeket már nem szükséges külön oldalakon keresgélni, hiszen azonnal rendelkezésre állnak a kategórián belül.

Ezen az oldalon a kiegészítő termékek között fellelhetőek a felhasználáshoz nélkülözhetetlen eszközök, így lepkék, glettvasak, spaklik és purhab pisztolyok, de még sitteszsák is rendelkezésre áll. Nézze meg termékeinket!