Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Glettek, ragasztók, hézagtakarók

Glettek, ragasztók, hézagtakarók

Ebben a kategóriában találhatja meg teljes glettek, ragasztók, hézagtakarók kínálatunkat! Ezek az anyagok elengedhetetlenek abban az esetben, ha fűrészlapokkal, illetve gipszkartonnal szeretnénk dolgozni.

A ragasztók lehetővé teszik a biztonságos rögzítést, míg a glettek és hézagtakarók az egyenletes, szép felszínt biztosítják, amely nélkül gyakorlatilag elképzelhetetlen a további minőségi munkálat, például festés vagy tapétázás kivitelezése egy válaszfal esetén. Nézze meg minőségi alapanyagainkat, és válasszon az elvégzendő feladat alapján!


26termék
 

Glettek, ragasztók, hézagtakarók

Hőszigetelés, felújítás vagy építkezés? Egyik munkálat sem elképzelhető az oldalunkon található glettek, ragasztók, valamint hézagtakarók nélkül. Jellemző az ilyen típusú munkákra, hogy hosszú távon kell gondolkodnunk, éppen ezért minden kiválasztott összetevő esetében nagyon fontos, hogy kiemelkedő színvonalú terméket válasszunk, ami illik is a többi anyaghoz, amellyel a munkánk során dolgozunk. 

Pontosan ezt kínáljuk Önnek ebben a kategóriában! Itt mindent megtalál, amire glettelés, ragasztás és hézagtakarás szempontjából szüksége lehet, ha gipszkarton rendszerekkel történő kivitelezésről van szó.

 

Glettek

A Baumit FinoBello glettanyag 0-10 mm-es vastagságban alkalmazható kézi gipszes glett, mely univerzálisan alkalmazható. Kitűnő döntés ezt választani, amennyiben mész-cement, cement- és gipszes vakolaton, betonon, illetve gipszkarton teljes felületén vagy a hézagok kitöltésére keressük a legmegfelelőbb anyagot.

A beltéri használatra javasolt Baumit FinoFill gipszes kézi glettvakolat 1-30 mm-es vastagságú felhasználásra felel meg. Ajánlott alapanyag abban az esetben, ha durva alapvakolat simítása, illetve betonfelület kezelésére szeretnénk alkalmas glettet találni. Ytong falazathoz is alkalmas, akár alapozóréteg nélkül is, vékonyvakolatként.

A Baumit FinoGrande első rétegű kitöltő felületkiegyenlítésre a legjobb, elsősorban alapvakolaton, illetve betonon alkalmazva, de gipszkartonhoz is használhatjuk, amennyiben teljes felületet érintő glettelés a cél. Vastagságra 2-10 mm-ben érdemes gondolkodni. Tartsuk feltétlenül szem előtt, hogy hézagok eltüntetéséhez ne ezt válasszuk!

Amennyiben a gépi felhasználás is felmerül, érdemes a Baumit FinoGrosso termékét előnyben részesíteni, amely 3-30 mm-es vastagságot bír el. Ez a vékony rétegű alapanyag glettelt és dörzsölt felületek elkészítésére egyaránt tökéletesen megfelel.

Ha igazán hófehér anyagot keresünk, akkor vásároljuk meg a Baumit GlemaBrilliant 0-3 glettet. Kézi, valamint gépi megoldásokhoz egyaránt alkalmas, sőt, bizonyos mértékig még a nedves helyiségek esetén is jó.

 

Hézagtakarók

Az öntapadós fugatakaró csíkkal könnyen érhetünk el szép eredményeket, amennyiben szakszerűen, a termékre kattintva megnyíló oldalon található leírás szerint alkalmazzuk. Ugyanezt mondhatjuk el a hézagtakaró csíkról, másik nevén bandázsszalagról is, s mindkét termék tökéletesen megfelel a gipszkarton rendszerek hézagolásához.

 

Ragasztók

A Norgips Bonding Fix ragasztógipsz nagyszerű alapanyag, amennyiben a gipszkartont szárazvakolatként szeretnénk alkalmazni, továbbá olyan helyzetekben is, amikor tömör gipszlapok falazása, illetve azok gépészeti hornyainak javítása a feladat.

 

További termékek a kínálatban

Vásárlóink számára minden oldalon elérhetővé tettük azokat az eszközöket, kiegészítőket és kellékeket, amelyekre szükség lehet az adott kategóriában található termékek használata során. Nézzen körül nálunk!