Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Homlokzati hőszigetelő rendszerek

Homlokzati hőszigetelő rendszerek

A homlokzati hőszigetelő rendszerek kategóriában összegyűjtöttük azokat a komplett ajánlatokat, amelyek minden szempontból a modern elvárásoknak megfelelőek, ugyanakkor kedvező árú megoldások, ha tökéletesen szigetelt otthonban szeretnénk élni.

A kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkező EPS és grafitos EPS szigetelőlapok mellett a rendszerek tartalmazzák azokat a kiegészítő anyagokat is, amelyek a kivitelezéshez szükségesek, így Önnek már nem kell az egymással kompatibilis anyagok megtalálásával foglalkoznia. Nézze meg kínálatunkat!

A homlokzati hőszigetelés jelentősége

A hőszigetelés napjainkban az egyik legfontosabb feladat, amelyet meg kell valósítani, amennyiben egy korszerű és energiatakarékos épületet szeretnénk létrehozni. Attól függetlenül alkalmazhatók az oldalunkon megtalálható homlokzati hőszigetelő rendszerek, hogy új építésű ingatlanról vagy régebbi épület felújításáról van szó.

Egyik legfőbb törekvésünk, hogy magas színvonalat biztosítsunk a lehető legjobb ár-érték arány mellett. Az épületek falai teszik ki a legnagyobb felületet, amelyen keresztül hőveszteségünk keletkezik, ezért többlépcsős szigetelés kivitelezésében gondolkodva érdemes ezzel kezdeni. A hőveszteség csökkentésével megszűnik a falakból sugárzó hideg érzete, kedvezőbb fűtéssel kapcsolatos kiadásokra számíthatunk, ráadásként pedig még a nyári időszak energiaszámláit is alacsonyabban tarthatjuk. Hiszen a szigetelés megóvja az ingatlant nemcsak a kinti hidegtől, hanem a hőségtől is, ezért kevesebbet kell működtetnünk klímaberendezéseinket és ventilátorainkat egyaránt.

A homlokzati hőszigetelés és a kiegészítők, amelyek a szakszerű megvalósításhoz nélkülözhetetlenek, biztosítják, hogy a kivitelezés napjától kezdve élvezhessük a szigeteléssel járó előnyöket, a komfortos otthon mellett azt is, hogy értékesebb és gyorsabban eladható, korszerű ingatlan tulajdonosai lehetünk.

Hungarocell homlokzati hőszigetelő rendszerek

A hungarocell, vagy más néven EPS szigetelő rendszerek között egyaránt megtalálhatók a színes vakolattal, valamint a vakolat nélküli alaprendszerként választható ajánlatok. Érdemes saját, egyéni igényeink szerint választani ezek közül, szem előtt tartva, hogy a vakolatra természetesen mindenféleképpen szükség lesz, hiszen ez nemcsak esztétikai jelentőséggel bír, hanem mechanikai védelmet is biztosít a szigetelés számára. Ez utóbbi szintén fontos, hiszen az időjárási körülmények, s az egyre szélsőségesebb jelenségek komolyan veszélyeztetik az épület szerkezetét is. Mindez elkerülhető, amennyiben szakszerű szigetelést, s vakolatot készíttetünk otthonunk falaira.

10, 12 és 15 cm-es EPS 80 szigetelőlapok közül választhatunk, e tekintetben is érdemes döntésünket alaposan megfontolni. Mivel a szigetelés hosszú távra szól, ezért nem ördögtől való gondolat, ha a lehető legjobban be szeretnénk biztosítani magunkat. A vakolatot is tartalmazó rendszerekben Thermomaster Akril vékonyvakolatot kínálunk, amelyet a Thermomaster színválasztó programból választhatunk ki, 148 különböző árnyalat közül, amelyet ugyanazon az áron vásárolhatunk meg, mintha a fehér szín mellett döntenénk.

Grafitos hungarocell homlokzati hőszigetelés

A grafit hozzáadásával gyártott EPS szigetelőlapok még kiemelkedőbbek a szigetelő képességüket tekintve. Ez egyben azt is jelenti, hogy vékonyabb rétegben is képesek biztosítani azt a színvonalat, amire a hagyományos hungarocell képes. Mind vastagságban, mind a vakolat kérdésében rendelkezésre állnak a sima EPS lapok leírásában ismertetett tulajdonságok.