Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Üveggyapot szigetelés

Üveggyapot szigetelés

Az üveggyapot szigetelés rendkívüli népszerűségnek örvend, elsősorban azokban az esetekben, amikor belső terek, illetve válaszfalak szigeteléséről van szó. Az okok valójában több dologra is visszavezethetők, amelyek között elsőrendű helyen szerepel az, hogy a kőzetgyapottal szemben kedvező áron érhető el, miközben hasonlóan kiváló jellemzőkkel rendelkezik.

Az üveggyapot további előnye a rendkívül jó hangszigetelő képessége, amely nagyszerű választássá teszi például gipszkarton rendszerrel megvalósított válaszfalak szigetelése esetén is. Nézze meg kínálatunkat!


10termék 110

Knauf NatuRoll Pro üveggyapot szigetelés

A hangszigetelő anyagok közül az egyik legjobb döntésnek a Knauf NatuRoll Pro üveggyapot szigetelés bizonyul, amely egy kasírozatlan és többfunkciós termék. Mivel hidrofóbizált anyag, ezért nem kell attól tartani, hogy magába zárja a nedvességet. Mindemellett kifejezetten kiemelkedő hang- és hőszigetelésként alkalmazhatjuk. Utóbbi tulajdonságai kiemelten alkalmassá teszik arra, hogy beltéri szigetelésként alkalmazzuk.

Mennyezet vagy álmennyezet, az üveggyapot szigetelés tökéletes megoldást jelent, de fa- és fémszerkezetű alapvázzal rendelkező ingatlanok esetében is tökéletes megoldásnak bizonyul. A kivitelét tekintve tekercses megoldásról van szó, amely ráadásul tömörített csomagolásban vásárolható meg, ezért szállítása is roppant egyszerű. Mivel sem a porzásra nem hajlamos, sem a szállítása vagy alkalmazása nem jelent különösebb nehézséget, ezért sok mindenki számára kifejezetten jó megoldásnak bizonyul ezt a terméket választani.

 

Még több pozitív tulajdonság

Tűznek ellenálló volta, valamint kifejezett tartóssága is a felé irányítanak minden épülettulajdonost, hogy fontolja meg az üveggyapot szigetelés alkalmazását. Az épületet pedig úgy képes megvédeni a kültér melegétől, illetve hidegétől, évszaktól függően, ahogyan arra egy jó minőségű takaró is képes, ha az emberi testről van szó.

Szagtalan és könnyen vágható anyagot kaphatunk, ha ezt választjuk, amely birtokolja az ECOSE® Technology-t, amelynek köszönhetően még puhább tapintást, kevesebb mennyiségű porképződést, szagtalan és kifejezetten nehézség nélkül méretre vágható alapanyag beszerzését valósít meg.

Amennyiben emellett a termék mellett tesszük le a voksunkat, ne feledkezzünk meg a megfelelő párazáró réteg kialakításáról sem. Ez lehetővé teszi azt is, hogy az üveggyapot szigetelőanyag belsejében páralecsapódás történjen. Használhatjuk olyan helyzetekben is, amikor nem függőleges, hanem vízszintes kialakítás a cél, de a melegebb oldal felől történő páralezáró technológiákat ebben az esetben is érdemes alkalmazni.

 

Kiegészítő termékek a kategóriaoldalon

Webáruházunk szerkezetének megfelelően ezen az oldalon is biztosítjuk a munkavégzéshez szükséges eszközök és kiegészítők elérhetőségét, mivel a cél az, hogy minél könnyebb legyen a válogatás a vásárlók számára. 

Ennek megfelelően megtalálható oldalunkon a precíz méréseket lehetővé tévő mérőeszköz, mint amilyen a Kapriol Compact mérőszalag. Ezenfelül itt találhatóak a vágáshoz nélkülözhetetlen eszközök is, mint a Kapriol PVC kés, a Kapriol PVC kés penge, valamint a kőzetgyapot vágására is alkalmas kés.

Annak érdekében, hogy a munkavégzés ne csak könnyen kivitelezhető és egyszerű, hanem biztonságos is legyen, kínálatunkban helyet szorítottunk a megbízható védőfelszereléseknek is, amilyen például a védőszemüveg és a védelemre szolgáló kesztyű. Dolgozzon Ön is biztonságban, és élvezze a prémiumminőségű termékek és eszközök kínálatát!