Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Drénlemez és kiegészítők

Drénlemez és kiegészítők

A drénlemez a pince és alapfalak nedvesség elleni szigetelésének védelmét rendkívül hatékony módon képes elősegíteni. Nem véletlen, hogy a profi szakemberek előszeretettel használják a speciális kiegészítőkkel együtt. Ezen az oldalon pedig teljes egészében megoldható a kiegészítők beszerzése, valamint drénlemez és kiegészítők szempontjából is könnyen elérhető a kívánt típus, méret, és mennyiség is.

Érdemes tehát keresgélni, és megnézni a leginkább szóba jöhető termékek sajátosságait, majd kattintani a szimpatikusnak tűnő opciókra.


12termék 112

Amit alapvetően tudni érdemes a drénlemez használatáról

Ahogyan azt fentebb is említettük, a fekete színű, speciális összetételű drénlemezeket főként a pince és alapfalak nedvesség elleni szigetelésének védelmének céljából szokás alkalmazni. Merthogy a tekercses kialakítás, illetve a lemezek anyaga pontosan ezt segíti elő hatékonyan.

Különösen akkor várható egyébként a használattól a kívánt hatás, hogyha dréncsővel és geotextíliával együtt történik az alkalmazás. Építkezések, illetve korszerűsítések és felújítások keretei között, az épület körül felgyülemlő talajvíz összegyűjtésére és elvezetésére is elsőrendű választás lehet.

Mindjárt rátérünk arra is, hogy hogyan érdemes leginkább gondolkozni a választással kapcsolatban.

A drénlemez és kiegészítők beszerzésének praktikus szempontjai

Érdemes különválasztani a témát. Magánál a drénlemez kérdésénél értelemszerűen a méret, illetve a konkrét típus jelentheti a fontosabb faktort. A lényeg, hogy a munka követelményeinek megfelelő mennyiség, no és persze minőség álljon rendelkezésre.

Ha centiméterre pontosan sikerült felmérni a kívánalmakat, jöhet a kiegészítők beszerzése. A rögzítés, a méretre vágás, illetve a lezárás is olyan feladatnak számít, ami igényli a speciális eszközöket.

Úgyhogy ennek szellemében még inkább igyekszünk segíteni, azaz megmutatjuk az oldalon belül történő keresést támogató funkciókat és lehetőségeket.

Abban is szívesen segítünk, ha más típusú termékekre is szükség van

Merthogy elképzelhető az a forgatókönyv is, hogy a soron következő munkálatok hatékony kivitelezéséhez a vízszigetelés és vízelvezetés egyéb eszközei, illetve kiegészítői is kelleni fognak.

Leginkább azt javasoljuk, hogy az oldal bal felső sarkában elérhető termékek fülre érdemes kattintani. Ennek köszönhetően ugyanis le fog nyílni egy hosszú menüsor, felsorolva a webáruházban elérhető termékek fajtáit.

Tényleg nem kell mást tenni tehát, minthogy kiválasztjuk a számunkra leginkább releváns kategóriák neveit. Egyszerűen csak kattintsunk a szóba jöhető nevekre, és máris elérhetővé válik az adott kategória termékeinek listája. Így akár egy még teljesebb beszerzés is megoldható, rengeteg időt spórolva így.

Amikor sikerült választani, így fog kinézni a rendelés menete

A drénlemez és kiegészítők változatai között menjünk a beszerezni kívánt opciókra, válasszuk ki a szükséges mennyiséget, aztán adjuk őket hozzá a kosárhoz. Tegyük meg ugyanezt minden olyan termékkel, amit szintén be akarunk gyűjteni.

Következő lépésként válasszuk a jobb felső sarokban a kosár ikont, aminek köszönhetően a megrendelői oldalra jutunk. Töltsük ki az űrlapot, válasszunk fizetési és átvételi módot, aztán csak küldjük el a rendelést.

Innentől kezdve jó eséllyel napokat kell csak maximum várni, és már kéznél is lehet a megrendelt drénlemez és kiegészítő változatok mindegyike.