Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Kapriol tűzőkapocs
Kapriol tűzőkapocs
900 Ft / csomag 
820 Ft / csomag
9

Kapriol tűzőkapocs

Kapriol tűzőkapocs

A Kapriol tűzőkapocs tökéletes választásnak bizonyul a webáruházunkban szintén megvásárolható tűzőgépekhez. Nagy darabszámú csomagban elérhető, s megbízhatóan helytáll, legyen szó akár barkács jellegű, akár DIY feladatokról vagy felújításról. A minőségi eszközök segítségünkre vannak abban, hogy kiváló munkát végezhessünk. Válogassa össze fegyvertárát Ön is kínálatunkból, s váltsa valóra elképzeléseit!

Raktáron :  15 csomag
Méret :
900 Ft / csomag 
820 Ft / csomag
Kedvezmény 9
Megtakarítás 80 Ft
Részletek

Miért fontosak a minőségi eszközök és kellékek?

A magas színvonalú szerszámok és természetesen az azok használatához nélkülözhetetlen fogyóeszközök is igen sokat számítanak abból a szempontból is, hogy mennyire gördülékenyen haladunk a munkával, de azért is nagy a jelentőségük, mert komoly hatással vannak arra, hogy milyen szép végeredményt tudunk elérni.

A tűzőgép és tűzőkapocs alkalmazása révén esztétikusan és eredményesen tudunk rögzíteni számos különböző anyagot. A papír és a különféle szövetek mellett akár puhább és vékonyabb fából készült elemek esetén is használhatjuk egyes esetekben. Felújíthatjuk kedvenc bútorainkat vagy készíthetünk DIY kerti ülőgarnitúrát is. Határ a csillagos ég és még tovább.

Miért jó döntés a Kapriol tűzőkapocs?

A Kapriol tűzőkapocs megbízható, jól működő rögzítőelem, amely teljes mértékben kompatibilis a webáruházunkban elérhető tűzőgépek többségével. Ellenőrizze mindig a nagyságát már a vásárlás előtt. Az ezen a termékoldalon elérhető termék 11,3 x 0,7 / 8 mm-es mérettel rendelkezik. A tűzőkapocs kizárólag csomagban vásárolható meg. Egy készlet 1000 darabot tartalmaz a termékből.

Valósítsa meg Ön is legmerészebb kreatív fantáziáit, miközben megbízhatóan, gyorsan és szépen végzi el a rögzítés feladatát.


– 1000 db/csomag (csak csomagban elérhető!)
– 11,3 x0,7 / 8 mm 

Az árak visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek!!!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Méret
8 mm
Cikkszám
33311
Tömeg
70 g/csomag
Hasonló termékek