Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Topex rakomány rögzítő 25 mm x 2,5 m 2 db/szett
Topex rakomány rögzítő 25 mm x 2,5 m 2 db/szett
2 000 Ft / szett

Topex rakomány rögzítő 25 mm x 2,5 m 2 db/szett

TOPEX rakományrögzítő

Ezen a termékoldalon beszerezhető vásárlóink számára a TOPEX rakományrögzítő heveder készletben. A szett két darab hevedert tartalmaz, amelyek szélessége 25 milliméter, hosszúsága pedig 2,5 folyóméter. A problémamentes szállításhoz elengedhetetlen eszköz.

Raktáron :  4 szett
2 000 Ft / szett
Részletek

A megfelelő eszközök garantálják a biztonságot

Webáruházunkban ezt a gondolatot szem előtt tartva minőségi szerszám kínálatot állítottunk össze azon érdeklődőink számára, akik nem vetik meg a kedvező ár-érték arányt, valamint a kifejezetten magas színvonalat.

Gyakorlatilag a legtöbb munkánál, felújításnál, átalakításnál vagy építkezésnél felmerül a szállítmányozás feladata is, amelyet egyáltalán nem mindegy, hogy milyen módon valósítunk meg. A cél egyrészt a balesetmentes közlekedés, másrészt pedig az áru sértetlenségének biztosítása. Ezeket úgy tudjuk megvalósítani, hogy megfelelően rögzítjük a rakományt. Erre egyébként hivatalos szabályok is vonatkoznak, ezért mindig érdemes tájékozódni, mielőtt belefutnánk egy ellenőrzésbe, s akár komoly büntetést kellene fizetnünk a szabálytalankodásért.

A TOPEX rakományrögzítő heveder legfontosabb tulajdonságai

A TOPEX rakományrögzítő heveder két 25 milliméter széles és 2,5 folyóméter hosszú hevederből álló készlet. Szolid, fém csatokkal, amelyek biztos rögzítést tesznek lehetővé. A hevederek rendelkeznek GS tanúsítvánnyal, így megbízhatóságuk nem lehet kérdéses. A TOPEX márka az ezermesterek igényeinek kiszolgálására született, akik ezúttal a szállítmány rögzítéséhez szerezhetik be a nélkülözhetetlen hevedereket.

Nézze meg teljes kínálatunkat, hiszen egyetlen rendeléssel akár minden szükséges holmit beszerezhet, amelyre az aktuális projekt kivitelezéséhez szükség van.

 

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Cikkszám
97X183
Tömeg
150 g/szett