Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Bitumenes alapozók

Bitumenes alapozók

A bitumenes alapozók fontos szerepet játszanak az épületek vízszigetelésének kialakítása előtt alkalmazva, s többféle felület kezeléséhez nyújtanak kiváló alternatívát. Legyen szó akár javításról, akár építkezésről, nagyszerű választás, ha felületkezelés a cél.Mivel képes arra a bitumenes alapozó, hogy megnövelje az utána következő anyagokkal létrehozott kész felület tartósságát, élettartamát, ezért képes csökkenteni a későbbi javításokkal, karbantartásokkal járó kiadásait.


8termék 18

A bitumenes alapozóval lesz tökéletes a vízszigetelés

A bitumenes alapozó nagyszerű szigetelőtulajdonságokkal rendelkező anyag, amely ugyan önmagában nem képes maximálisan megvalósítani a teljes körű bitumenes vízszigetelést, azonban fontos pontot képvisel a folyamatban. Általa nemcsak az elkészült felület tartóssága lesz sokkal kifejezettebb, hanem önmagában is ellenáll a környezeti tényezőknek, így sokkal jobb eredményeket érhetünk el vele.

Alkalmazása mind új építésű épületek esetében, mind régebbi épületek vízszigetelésének kivitelezésekor javasolt. 

A bitumenes alapozó előnyei

A bitumenes alapozó javítja az utána következő anyagok tapadását, részben ebből is következnek a használatának pozitív hatásai. Kitölti a kezelt anyag pórusait, ugyanakkor nem tömítőanyag, ezt érdemes figyelembe venni az alkalmazás során. Az ezzel kezelt felület legfelső rétege kiváló alapként szolgál majd a következő anyagokhoz. 

Végül pedig a bitumenes alapozóval kevesebb ragasztóanyag felhasználására lesz szükség, miközben a lerakódott bevonatok jóval hosszabb élettartammal rendelkeznek majd, ennek köszönhetően.

Bitumenes alapozó kínálatunk

A Fimizol Expressz oldószeres bitumenes alapozó úgynevezett kellősítő anyag, egy bitumen és szerves oldószer alapokkal rendelkező élőbevonat. Alkalmas arra, hogy a vízszigeteléses felületet előkészítsük a további munkálatokhoz, miközben a portalanítás feladatát is elvégzi. Hígítani nem, jól megkeverni azonban szükséges - más előkészületet ez a bitumenes alapozó nem igényel. 

A Fimizol Expressz egyaránt alkalmas ecsettel, hengerrel, valamint géppel végzett munkához. Nagyon fontos, hogy a következő réteg felvitele előtt mindig ki kell várni a teljes száradási időt.

Az IM Ecover Primer vizes bázisú bitumenes alapozó egy vizes alapú kellősítő, amelyre a gyors száradás jellemző. Egyformán alkalmas fém, valamint beton felületek kezelésére. Három pozitív hatással is számolhatunk a száradás után, mégpedig azzal, hogy nagyszerű vízzáró réteget hoztunk létre vele, ami egyrészt megköti a port, másrészt pedig képes javítani a bitumenes lemezek felülethez történő tapadását. 

A bitumenes alapozók esetében is fontos szempont a minőség, ezért készültünk megfizethető árú, ugyanakkor kiemelkedő színvonalat képviselő kellősítőkkel kedves vásárlóink számára. Ha pedig kiegészítő termékek és eszközök is érdeklik, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg ezekkel is!

Kiegészítő eszközök és kellékek a kategóriában

Mint minden egyes oldalunkon, hiába koncentrálunk egy adott termékkörre és -kínálatra, az annak a felhasználásához szükséges eszközöket és más hasznos kellékeket is felsoroljuk az adott kategórián belül, így segítve azt, hogy egyetlen apró holmi se maradjon ki a legszükségesebb hozzávalókból.

Ezen az oldalon többek között védőkesztyű, ecset, Topex festőhenger garnitúra, valamint Topex teleszkópos nyél is a választék részét képezi. Ezekkel pedig garantáltan nem okoz majd nehézséget a bitumenes alapozó használata sem. Nézze meg kínálatunkat!