Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Kapriol collstok 2 m
Kapriol collstok 2 m
1 600 Ft / db

Kapriol collstok 2 m

Kapriol collstok, 2 m hosszú

A Kapriol collstok, 2 m-es hosszúsággal kiváló választás, ha strapabíró, valamint rendkívül precíz mérőeszközt szeretne vásárolni. Megerősített szerkezetének köszönhetően remekül ellenáll a különféle fizikai behatásoknak, amelyek időnként óhatatlanul is előfordulnak felújítási feladatok végzése vagy építkezés közben

Raktáron
1 600 Ft / db
Részletek

Az eszközök minősége kiemelt szempont

Jó munkához idő kell, na meg minőségi alapanyagok és eszközök. Szerencséje van, mert a két utóbbit webáruházunk kínálatából rögtön be is szerezheti. A szerszámok és védőeszközök oldalunkon összegyűjtöttük azokat a legfontosabb termékeket, amelyekre egészen biztosan szükség lesz a kivitelezés során. Színvonalas, professzionális szerszámokkal, kiegészítőkkel várjuk, hogy mindent egyetlen helyről szerezhessen be, s ezáltal is megkönnyítsük az Ön dolgát.

Eleve kedvező ár-érték aránnyal várjuk, ám egyetlen szállítással - illetve annak egyszeri költségével -, egyetlen helyről beszerezve az összes dolgot, amelyre szüksége lesz, még tovább kedvezhet a pénztárcájának. Ez pedig kiemelt szempont, ha komolyabb munkálatok elvégzése zajlik.

Kapriol collstok, 2 m

A Kapriol collstok 200 cm-es hosszúságával kiváló társnak bizonyul számos mérési feladat során. A megerősített (ABS), üvegszálas szerkezetnek köszönhetően törésálló, illetve ütésálló eszközzel dolgozhatunk, így biztosak lehetünk abban, hogy hosszú távon tudjuk majd alkalmazni ezt a mérőeszközt. Szabadalmaztatott belső rugóval, valamint dupla vonalzóval rendelkezik, milliméteres felosztással.

Válasszon Ön is minőségi, megbízható eszközöket, hogy hatékonyan, gördülékenyen valósulhasson meg a munkavégzés! Nézze meg teljes kínálatunkat!


Összegzés:
– Megerősített törésálló/ütésálló műanyag üvegszállal (ABS)
– Szabadalmaztatott belső rugó
– Dupla vonalzó, milliméterben jelölve
– 200 cm hosszúság
                           
 

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Brand
Kapriol
Cikkszám
24485
Tömeg
115 g/db
Hasonló termékek