Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Topex ecset dupla
Topex ecset dupla
790 Ft / db

Topex ecset dupla

Topex lapos ecset

A Topex lapos ecset kiváló választás, amennyiben valamilyen festéssel kapcsolatos feladat kivitelezését szeretné megvalósítani. A minőségi eszközök könnyebbé és gördülékenyebbé teszik a munkavégzést. Ideális termékeket alkalmazva nem csupán gyorsabban, hanem szebb munkát is végezhetünk. Ragaszkodjon Ön is a színvonalas eszközökhöz!

Raktáron :  13 db
Méret :
790 Ft / db
Részletek

Jó szerszámokkal jó dolgozni

Bármilyen munkáról beszélünk, egy bizonyos eszközigénye mindegyiknek van. Az alkalmazott kellékeknek ráadásul igen kiemelt szerepe van abban, hogy fennakadások nélkül haladhat-e a feladat. Hogy mennyi időt és energiát kell rááldozni a kivitelezésre. Hogy milyen minőségű lesz a megalkotott végeredmény.

Szerszámaink és védőeszközeink kínálatában ezen jelentőség és szerep miatt olyan kellékek és eszközök kerültek összeválogatásra, amelyekkel mindez valóban megvalósítható. Ha a legjobbat szeretné, s emellett a legszebben és leggyorsabban, akkor válogasson színvonalas termékkínálatunkból!

A Topex lapos ecset legfontosabb jellemzői

Ez a kiváló minőségű Topex ecset prémium színvonalú kellék. Elsőrendű mérettartás, s csupán elenyésző mértékű duzzadás jellemzi. A festék felvételében és megtartásában egyaránt jeleskedik. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően könnyebbé teszi a munkát, így hamarabb végezhetünk, s kevesebb javítgatással kell számolnunk.

Méretét tekintve ez a lapos ecset 1,5"-os és 38 x 9 mm-es. Bükkfa nyéllel és természetes sörtével rendelkezik, emellett horganyzott befogó, valamint kapcsozás biztosítja a megbízhatóságot, továbbá a hosszú élettartamot. Utóbbiért mi magunk is sokat tehetünk, ha gondoskodunk a használat utáni alapos megtisztításról és az ecset megfelelő kezeléséről.

Összegzés:
Laposecset, horganyzott befogó, kapcsozva.
Prémium minőség.
Mérettartósság, kis mértékű duzzadás,
kiváló festékfelvevő és -megtartó képesség jellemzi.
 

Természetes sörte

Bükkfa nyél

Méret: 1,5", 38 x 9 mm

Adatok
Méret
1,5"
Brand
Topex
Cikkszám
42021502
Tömeg
54 g/db
Hasonló termékek