Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Topex festőhenger garnitúra 18 cm
Topex festőhenger garnitúra 18 cm
1 400 Ft / csomag

Topex festőhenger garnitúra 18 cm

Topex festőhenger garnitúra 18 cm-es kivitelben

A Topex festőhenger garnitúra 18 cm-es méretével, valamint minőségi kivitelezésével tökéletes megoldást jelent, amennyiben különböző falfelületek vagy homlokzat újra történő színezéséről, illetve festéséről van szó. A csomag része a lehúzórács is, így komplett szettben lehet az Öné ez a megbízható termék.

Raktáron :  5 csomag
1 400 Ft / csomag
Részletek

Az eszközök színvonala meghatározó

Bármilyen feladat megvalósításával foglalkozunk éppen, tapasztalni fogjuk, hogy silány alapanyagokkal, valamint kellékekkel csak nyögvenyelősen, akadozva, lassan halad a munka. Ez egyrészt azért van így, mert pontosan a minőségi szerszámok és eszközök azok, amelyek által szépen tudunk dolgozni. Ez természetesen azt is magában foglalja, hogy nem kell állandóan visszatérni ugyanarra a szakaszra, valamint javítgatni a saját hibáinkat.

Másrészt pedig azt látva, hogy dinamikusan, akadályok nélkül haladunk, a munkakedvünk is növekedni fog, így pedig nagyobb lesz a lendület is. Továbbá a végén szép lesz a végeredmény, pontosan olyan, amilyet szerettünk volna, illetve amilyet a megrendelő elvár tőlünk.

A jó eszköz tehát a jól végzett munka alapja lesz, és ez így van a festés esetében is.

Miért jó választás a Topex festőhenger garnitúra 18 cm-es kivitelben?

Ez a Topex festőhenger finomszálas, minőségi alapanyagból készült. A garnitúra részét képezi a lehúzórács is, így egyetlen csomagban kaphatjuk meg mindkét nélkülözhetetlen eszközt. A 18 cm-es szélességnek köszönhetően jól használható kelléknek bizonyul.

A festőhenger garnitúra egyaránt megfelel kültéri és beltéri munkákhoz, valamint falak és homlokzatok alapozására és festésére egyaránt. Kiváló munkaeszköz, ha tökéletes végeredményre, valamint gördülékeny munkavégzésre vágyunk.

Adatok
Cikkszám
20110687
Tömeg
350 g/csomag
Kiegészítő termékek