Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Kapriol kőműves kanál 16 cm
Kapriol kőműves kanál 16 cm
1 560 Ft / db

Kapriol kőműves kanál 16 cm

Kapriol kőműves kanál

A termékoldalunkon kapható Kapriol kőműves kanál kitűnő választás azok számára, akik megbízható és strapabíró eszközt szeretnének beszerezni. Az edzett acél penge kiemelten jó ellenálló képességgel rendelkezik, míg a háromkomponensű PRO-GRIP ergonomikus markolat a használatot is kellemessé teszi, akár hosszan tartó munkavégzés esetén is.

Raktáron :  2 db
1 560 Ft / db
Részletek

Szerszámok széles kínálatával várjuk!

Webáruházunkban kiváló színvonalú építési anyagokat, eszközöket és kellékeket talál. Legyen a cél egy komplett építkezés vagy valamilyen felújítási feladat, falazás, burkolás vagy hőszigetelés, nálunk megtalálja a lehető legjobb ár-érték arányt képviselő termékeket. A kifejezetten széles szerszámválaszték lehetőséget ad arra, hogy a kőműves feladatokhoz is minden szükséges eszközt beszerezzen tőlünk. Természetesen mindezt kiemelt minőségben kínáljuk vásárlóink számára. 

A Kapriol kőműves kanál legfontosabb jellemzői

Az edzett acél penge elenálló képesség és strapabírás szempontjából egyaránt megnöveli az eszköz élettartamát, valamint megbízhatóságát. A 16 cm-es hosszúságú penge eredményessé és gördülékennyé teszi a feladat végzését. A háromkomponensű PRO-GRIP markolat ergonomikus mivoltával a komfortot is megnöveli, így tartós alkalmazásakor sem kell kellemetlenségekkel számolni. A kúposra csiszolt penge a rugalmasság szempontjából lesz fontos.

A kőműves kanalakat többféle munkafolyamat során is alkalmazni tudjuk. Felhordhatjuk, illetve felcsaphatjuk vele a habarcsot a felületre, de hasznosnak bizonyul betonozási és esztrichmunkák végzése során is. A vakolókanálnak is nevezett eszközt olyankor is bevethetjük, amikor más szerszámainkat szeretnénk megtisztítani. Válassza Ön is ezt a minőségi terméket!

– Kúposra csiszolt penge a rugalmasság növelése érdekében
– Edzett acél penge
– Háromkomponensű PRO-GRIP ergonomikus markolat
– 16 cm-es pengehosszúság
                           
Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Brand
Kapriol
Cikkszám
23472
Tömeg
338 g/db