Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Kapriol habarcsvödör narancs 25 L
Kapriol habarcsvödör narancs 25 L
6 600 Ft / db 
6 200 Ft / db
6

Kapriol habarcsvödör narancs 25 L

Kapriol habarcsvödör 25 literes kiszerelésben

Ezen a termékoldalon a Kapriol habarcsvödör 25 literes űrtartalommal szerezhető be. Kitűnő választás akár habarcs, akár malter keveréséhez is. Remekül bírja a terhelést, mivel erős és ellenálló polietilénből gyártották. A festett fém fogantyúval nem okoz gondot a termék hordozása, akár teljesen feltöltött, teli állapotában sem.

Raktáron :  8 db
6 600 Ft / db 
6 200 Ft / db
Kedvezmény 6
Megtakarítás 400 Ft
Részletek

Nem mindegy, hogy milyen eszközökkel kell boldogulnunk

A kimagasló ár-érték arány, a magas színvonalú szerszámok, alapanyagok, sőt, védőeszközök is hatással vannak arra, hogy milyen lesz a munka eredménye, illetve egyáltalán mennyi idő alatt készül el a feladat. Éppen ezért kiemelkedően fontos az, hogy olyan termékeket szerezzünk be, amelyek képesek támogatni minket a célkitűzéseinkben. Ez éppolyan fontos, ha építkezésről vagy ha felújításról van szó, illetve építőipari és lakossági kivitelezés során egyaránt.

A habarcs és a malter hagyományos építőanyagok, amelyre szinte minden feladatnál szükség van. Ezek kezeléséhez ideális eszköz a termékoldalon megrendelhető habarcsvödör.

A Kapriol habarcsvödör 25 literes kiszerelésben egy remek választás 

Ez a polietilénből gyártott, masszív vödör festett fém fogantyúval, továbbá megerősített élekkel és fenékkel rendelkezik. Kifejezetten építőipari felhasználásra tervezték, ezért kiemelkedő a strapabírása, és biztosak lehetünk abban, hogy nem hagy minket cserben a munkavégzés közben.

A fokozatos skála a vödör belsejében található, segítségével pontosan meghatározható az anyagok mennyisége a vödörben is, így gyorsan és precízen kikeverhetővé válnak az alkalmazott alapanyagok.

Webáruházunkban minden más eszköz és kellék is beszerezhető, amelyre egy építkezés vagy felújítási projekt folyamán szükség lehet. Nézze meg teljes kínálatunkat!


– Polietilén vödör
– Festett fém fogantyú (8mm)
– Megerősített élek és fenék
– Fokozatos skála a vödör belsejében

 

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Brand
Kapriol
Cikkszám
25216
Tömeg
1,25 kg/db
Hasonló termékek