Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Alutükrös párazáró fóliák és ragasztók

Alutükrös párafékező fóliák és ragasztók

Miért van szükségünk alutükrös párafékező fóliákra és ragasztókra? Tetőtér beépítésére vagy könnyűszerkezetes házhoz készül? Esetleg hőszigetelést szeretne igatlanára? Sok olyan helyzet fordulhat elő, amikor mindenképpen szükségünk van párafékező vagy párazáró fóliára.

Ha pedig már eltökéltük a dolgot, s a beszerzésben gondolkodunk, akkor nem feledkezhetünk meg a rögzítésről sem, amely nem valósulhatna meg szakszerűen például ragasztó, illetve ragasztószalag nélkül. Nézze meg kínálatunkat, oldalunkon további hasznos kiegészítőkkel várjuk!


11termék 111

A fóliák sem egyformák!

Fólia és fólia között nagyon sok különbség van, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket hova választjuk. Még az olyan alapvető tulajdonságokban sem egyeznek, hogy csupán szabályozzák azt, hogy mennyi pára képes átjutni rajtuk, vagy teljesen meg is akadályozzák ezt a jelenséget.

Nálunk, a Józan Kft. párafékező fóliáinak kategóriájában mindkét típust megtalálhatja, ahogy útmutatót is talál az oldalon arra vonatkozóan, hogy melyiket mikor és hova érdemes használni! Ha gipszkarton rendszerekhez kapcsolódóan vagy anélkül keres valamilyen megoldást a pára szabályozására, ne feledkezzen meg arról, hogy fóliára és ragasztóra is szüksége lesz!

Alutükrös párafékező fóliák és ragasztók a kínálatban

Kategóriánkban megtalálhatóak a párafékező hőtükör fóliák, valamint a párazáró hőtükör fóliák egyaránt. Ezek elsősorban az előbb megfogalmazott tényezőben különböznek egymástól, s éppen ezért javasolt aszerint megválasztani a megfelelő anyagot, hogy mit várunk el tőle eszerint a tulajdonság alapján.

Természetesen egyforma tulajdonságokkal is rendelkeznek, ilyen például az is, hogy képesek fokozni a hőmegtartást az otthonunkban. Elsődleges feladatuk mégis inkább az, hogy részt vegyenek a lakásban jelenlévő pára kezelésében, s biztosítják a megóvott szerkezeti elemeket, annak köszönhetően, hogy így a pára biztosan nem fog lecsapódni azokon, tehát nem lesznek vizesek.

A hőszigetelés esetében ez egy nagyon fontos szempont, hiszen így elkerülhető a hőszigetelésre használt anyag bevizesedése, s annak következményeként a szigetelő tulajdonságok romlása, illetve rosszabb esetben a funkcionalitás teljes elvesztése. 

A fóliák rögzítéséhez többféle ragasztószalagot is ajánlunk, valamint ragasztóspray is elérhető kínálatunkban. A rögzítéshez használt anyagok esetében is mindig ragaszkodjunk a minőséghez.

Hol használhatjuk ezeket a fóliákat?

Legyen szó akár a tetőtér kialakításáról, azaz beépítéséről, vagy olyan építkezésről, ahol könnyűszerkezetes ingatlan épül, a nedvességgel szembeni védekezés abszolút alapvető feladat. Akár gipszkarton mellett, akár válaszfal, előtétfal vagy mennyezet esetében használnánk ezeket az anyagokat, elégedettek leszünk az eredménnyel. 

Ne feledjük, hogy ezekkel a fóliákkal sokat javítunk az épület hőmegtartó képességén is!

Kiegészítő termékek a kategóriában

Kiemelt gondot fordítunk arra, hogy minél könnyebben, minden szükséges kiegészítő és eszköz egy helyen megtalálható legyen. Éppen ezért ezen az oldalon is szerepelnek ilyenek. A ragasztószalagok és ragasztóspray mellett collstock és mérőszalag segíti a pontos méréseket, PVC fémbetétes kés a vágásokat, valamint tűzőgép és tűzőkapocs is rendelkezésre állnak. 

Nézze meg kínálatunkat, nálunk valóban minden szükséges terméket megtalál, mégpedig kiváló minőségben és kedvező áron!