Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Alutükrös párazáró fóliák és ragasztók

Alutükrös párazáró fóliák és ragasztók

“Az ördög a részletekben rejlik!” - tartja a mondás, és nagyon igaz ez akkor is, ha építkezni vagy felújítani szeretnénk! A minőségi alutükrös párazáró fóliák és ragasztók is pontosan azon részletek közé tartoznak, amelyeken eldőlhet, hogy mennyire leszünk elégedettek a kivitelezett munkálatokkal! A párazáró fóliákat alkalmazhatjuk tetőtér-beépítések, valamint könnyűszerkezettel épült házak esetében, hogy párafékező és hővisszaverő funkciókat lássanak el. Az alutükrös párazáró fóliák ezenfelül a fűtött aljzatoknak a hőveszteségét csökkentik, miközben technológiai szigetelésként is szolgálnak. 

A megfelelő alutükrös párazáró fóliák és ragasztóanyagok kiválasztásával máris egy lépéssel közelebb léphet álomotthonának megvalósításához. Kínálatunk alutükrös párazáró fólia és ragasztóanyag termékei között garantáltan megtalálja azokat az anyagokat, melyek elengedhetetlenek a precíz munkához. Nézze meg kínálatunkat!


11termék111

Mindig a megfelelő anyagokat használjuk!

Akár új épület készül, akár egy régebbi ingatlan korszerűsítése zajlik, mindkét esetben nagyon fontos, hogy ne az alapanyagokon vagy a szakértő, hozzáértő munkaerőn próbáljunk meg spórolni! Ha nagyon szűkös anyagi kerettel rendelkezünk, akkor vagy lejjebb adhatunk az igényekből esztétikai szempontból, például azzal, hogy a drága olasz csempe helyett egy kedvezőbb árfekvésű, ugyanakkor hasonlóan jó minőségű és szép burkolattal helyettesítjük, de az is megfelelő megoldás lehet, ha a bútorokból választunk kevesebbet, esetleg azokat később vásároljuk meg, amelyek nem égetően szükségesek. 

Azonban ha rosszul készül el valami, akár azért, mert nem rendelkeznek a felhasznált alapanyagok azokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel kellene, akár azért, mert a kivitelezők hányaveti munkát végeztek, akkor azt már utólag rendkívül bonyolult és költséges lenne korrigálni.

Alutükrös párazáró fóliák és ragasztók

Az alutükrös párazáró fóliák és ragasztók is kiegészítő anyagoknak számítanak az építési anyagok, illetve az építési és tetőfóliák között. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kevésbé fontosak, mint a többi felhasznált termék, sőt! A fentiek alapján mindig törekedjen arra, hogy ezek közül is mindig kiváló minőséget és persze a felhasználási területnek maximálisan megfelelő jellemzőkkel rendelkező fóliát, valamint ragasztót válasszon, hiszen ezeken rengeteg minden múlik majd!

Párazáró fólia

A minőségi párazáró hőtükör fólia, amelyet oldalunkon kínálunk, kiváló megoldás akkor is, ha tetőtér-beépítésről, akkor is, ha könnyűszerkezetes épületek szerkezetében való felhasználásról van szó. Ennek megfelelően alkalmas arra, hogy felhasználjuk gipszkarton szerkezetek, válaszfalak, előtétfalak, valamint mennyezetek esetében is. Komoly szerepet játszik a ház hővisszatartó képességének javításában.

Párafékező fólia

A párafékező fólia alkalmazási területei a fentivel megegyezők, funkciója szerint pedig kiváló hővisszaverő, valamint párafékező rétegként hasznosíthatjuk.

Alu padlófűtés alátétfólia

Ez egy metalizált bevonattal ellátott, polietilén légbuborékos fólia, amely alkalmas a hőszigetelt részek belső oldali párafékező rétegeként történő hasznosulásra, valamint a hőszigeteléssel és a padlófűtéssel ellátott aljzat között történő felhasználásra a hőveszteség csökkentésének érdekében. Egyben technológiai szigetelésként is működik.

Mi minden található még a kategóriaoldalon?

Ahogy az minden kategóriaoldalunkra jellemző, itt is összegyűjtöttük azokat a termékeket és eszközöket, amelyek hasznosak lesznek a fóliák alkalmazása során. Az egyik, amely nélkülözhetetlen, az maga a megfelelő ragasztó! Javasoljuk, hogy a termékekre kattintva gondosan olvassa el az információkat és válasszon mindig megfontoltan, szem előtt tartva, hogy a hosszú távra szóló munkálatok mindig alapos anyaghasználattal és kivitelezéssel készüljenek el!