Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Zsákos habarcsok

Zsákos habarcsok

Építkezési vagy felújítási munkálatai során igazán minőségi építési anyagokra van szüksége? Gondoskodjon a zsákos habarcsok kérdéséről! A zsákos habarcsok elengedhetetlenek a munkában, a glett és egyéb építési anyagok beszerzése azonban nem egyszerű. A megfelelő kiszerelés, mennyiség és minőség megtalálása sok fejtörést okozhat.

Zsákos habarcsok kategóriánkban található falazóhabarcs, glett, glettvakolat, vakolat, száraz beton, hőszigetelőanyag ragasztó, valamint polisztirol ragasztó is, hiszen igyekeztünk egy helyre összegyűjteni azokat a jellemzően zsákos kiszerelésű termékeket, amelyek az építési anyagok között a leggyakrabban használatosak, a leginkább keresettek. Annak érdekében, hogy dolgát megkönnyítsük, azokat a termékeket, eszközöket és más kellékeket is összegyűjtöttük a kategórián belül, amelyekre leginkább szükség van, miközben a felsorolt anyagokkal dolgozunk. Nézze meg kínálatunkat és vásároljon be egy helyen!


38termék
 

Zsákos habarcsok

Építkezés, felújítás, korszerűsítés? Bármelyiket is tervezzük, az egészen biztos, hogy építési anyagokra szükségünk lesz! 

A legtöbb anyag egyszerűen, otthon, házilag is könnyen használatra alkalmas állapotba hozható, elkészíthető, ehhez az előírt utasítások betartására, illetve a honlapon található tanácsokra lehet mindössze szükségünk. Habár nyilván nem ördöngösség az anyagok előkészítése és kikeverése, ahogy aztán a velük való munka sem, mégis érdemes megfogadni a javaslatokat, ha valóban működő anyagot, valamint esztétikus és funkcionálisan is tökéletes végeredményt szeretnénk.

Amennyiben úgy érezzük, hogy ez nagyon nem testhez álló feladat, akkor mindenképpen forduljunk szakemberhez! Egyéb esetekben is csak kellő tájékozódás, kézügyesség, elszántság és kitartás mellett érdemes saját kezűleg belevágni a felújítási munkálatokba, s érdemes szem előtt tartani azt is, hogy amennyiben rosszul oldunk meg egy feladatot, akkor előfordulhat, hogy ennek képében a tanulópénzt is azonnal meg kell fizetnünk, s elfogadni, hogy az elvégzett munkával nem előbbre jutottunk, hanem azt most el kell bontani és az egészet újra kell kezdeni. Ha hozzáértő szakembert hívunk, akkor ezeket a buktatókat elkerülhetjük. 

Ismerjük meg a legfontosabb termékeket!

A MauerMörtel falazóhabarcs egy olyan, már előkevert cementből és mészből álló habarcs, amely az egyszerű statikai elvárásokat maradéktalanul teljesíti és nagyon egyszerűen dolgozhatunk vele. Amennyiben hőszigeteléshez keresünk falazóhabarcsot, akkor a ThermoMörtel a javasolt választás!

A glettek, a glettvakolat és a vakolat lehet a következő termékcsoport, amelyre szinte biztosan szükségünk lesz. Míg a glettek alapvetően univerzális felhasználást tesznek lehetővé, és alapvetően mész-cement, cement vagy gipszes vakolatra is jól alkalmazhatók, valamint gipszkarton hézagainak kitöltésére is megfelelnek, addig a gipszes vakolat inkább a durva alapvakolat kiegyenlítéséhez való, illetve tökéletes vékonyvakolat képezhető belőle pórusbetonon. Betonfelülethez mindkettőt használhatjuk. 

A GlemaBrilliant kültéren is használható, hófehér színű glett, amelyet gépi és kézi feladatvégzéshez egyaránt használhatunk. Az alapvakoláshoz és simítóvakoláshoz is alkalmas UniPutz vakolat bármilyen felületen, szintén bel- és kültéren egyaránt alkalmazható.

A gyárilag kevert szárazbeton alkalmas vasbeton elemek készítéséhez, de aljatkiegyenlítéshez, valamint javítási feladatokhoz is kiváló választás. Hőszigetelő lapokhoz pedig, legyen szó hálóágyazásról vagy ragasztásról, a Baumit ProfiContact tökéletes, ha kőzetgyapotról vagy polisztirol lapokról van szó, akár EPS, akár XPS típusút szeretnénk glettelni. 

Kiegészítő termékek

Kiegészítő termékeink között a habarcsvödrök mellett spaklik, kőműves kanál, keverőszár, fándli, felületsimító lepke, glettvasak, de még térdvédő is várja! Minden szükséges eszközt megtalál oldalunkon!