Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Fugázóanyag, szilikon tömítő

Fugázóanyag, szilikon tömítő

Fugázóanyag és szilikon tömítő választékunkkal is a legmagasabb minőséget kínáljuk vásárlóink számára. Ezeknek az anyagoknak többféle szerepe is van. Egyrészt a megfelelő rögzítéshez járulnak hozzá, továbbá kitöltik azokat a réseket, amelyeken keresztül a nedvesség vagy a szennyeződés megtelepedhetne a csempék, illetve járólapok között. Másrészt nem elhanyagolható az esztétikai szempont sem, hiszen amellett, hogy jól mutatnak, nagyon sokféle elképzelésünket is megvalósíthatjuk velük.

Tekintse meg fugázóanyagainkat és szilikon tömítőinket, s válassza Ön is a minőséget!


20termék
 

Fugázóanyag és szilikon tömítő - hogyan lehetünk elégedettek az új burkolattal?

Az építkezés és felújítás nem könnyű feladat, de a végeredmény minden energia- és anyagi befektetést megér - feltéve, hogy elégedettek vagyunk az eredménnyel. Ehhez pedig szükségünk van olyan szakemberekre, akik valóban megfelelően tudják kivitelezni az adott feladatot, másfelől olyan színvonalas alapanyagokra, amelyek képesek biztosítani a megfelelő eredményeket, amelyek kielégítik elvárásainkat, amivel az egész feladatba eredetileg belevágtunk.

A rosszul megvalósított fugázás, illetve a rossz minőségű alapanyag kirepedezhet és beszürkülhet idővel, amit minden bizonnyal Ön is szeretne elkerülni. Ahhoz, hogy ez ne következhessen be, javasoljuk, hogy válogasson megbízható termékeink közül! A gyönyörű csempék és járólapok megvásárlása mellett fordítson gondot a fugázóanyag, illetve a szilikon tömítő kvalitására is!

Milyen szempontok merülhetnek fel a választás során?

Az első és legfontosabb az, hogy milyen hőmérsékleti változásoknak, illetve ingadozásnak lesz kitéve az anyag. Bizony, az a legfontosabb kérdés, hogy hol szeretnénk használni, kültéren vagy beltéren. Ahogy a lapok kiválasztásánál, úgy a fugázáshoz alkalmazott anyagoknál sem mindegy, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek.

Amennyiben teraszon, kültéren, illetve beltéren, de padlófűtés mellett kell megfelelő esztétikai élményt és persze funkcionalitást biztosítania a fugának, akkor érdemes rugalmas, flexibilis anyagot választani. Kültéren ezenfelül a fagyállóság is kiemelt szempont legyen! Ne feledje, hogy a fugának az a szerepe, hogy a nedvesség ne szivároghasson be a csempék közé és alá, ezért mindenképpen tanácsos olyat vásárolni, amely biztosan nem fog berepedezni. A rugalmas fugázásra való anyagokkal ez egész biztosan nem fog előfordulni.

Ismerje meg a Baumacol szilikon termékét, amely számos helyzetre megoldást nyújt!

A webáruházunkban elérhető Baumacol Silikont kifejezetten jó szívvel ajánljuk, éppen ezen elvárás miatt, ugyanakkor számos további pozitív tulajdonsággal is rendelkezik. Nem kell aggódnunk a penész miatt, ugyanis ez az ecetsavas fugázó ellenálló a penész megtelepedésével szemben.

Egyaránt alkalmazhatjuk beltéren és kültéren, tartósan elasztikus marad, ezért nem fog berepedezni, így megóvhatjuk a víz beszirvágásától a csempéket, járólapokat. Mi mindenre jó ez a szilikonbázisú fugázószer? Használhatjuk a dilatációs hézagok tömítéséhez kerámiából készült burkolás esetében, de megállja a helyét a fal és a padló, illetve a fal és a fal találkozásánál is, a rések elkerülése érdekében alkalmazva. S természetesen tökéletes választásnak bizonyul akkor is, ha a csempeburkolatnál szeretnénk kihasználni az előnyeit, nagyszerű a szaniterekkel történő találkozásnál is a nedvesség beszivárgásának elkerülésére.