Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Topex festőszalag
Topex festőszalag
500 Ft / tek.

Topex festőszalag

Topex papír ragasztószalag

Termékoldalunkon megrendelhető, beszerezhető a Topex papír ragasztószalag, amely tökéletes választásnak bizonyul azok számára, akik festés során alkalmazható fedőszalagot keresnek, amely a kritikus felületek takarására, illetve a festési élek kiragasztására ideálisnak bizonyul. Ezzel a megoldással szépen, tisztán dolgozhatunk, felesleges maszatolás nélkül.

Raktáron :  35 tek.
Méret :
500 Ft / tek.
Részletek

Eszközök és szerszámok széles kínálata várja

Attól függetlenül, hogy valami egészen újat alkotunk éppen vagy inkább egy meglévő dolgot öntenénk új és szebb vagy praktikusabb formába, a minőségi szerszámok és kiegészítők sarkalatos kérdésnek fognak számítani. Ezek nem csupán azt biztosítják, hogy gördülékenyen haladjon a kivitelezés, hanem arra is képesek, hogy a munkálat végén minőségi, minden szempontból tetszetős végeredmény születhessen, amely a funkcióját is képes ellátni.

A Topex papír ragasztószalag jellemző vonásai

Ez a papírból készült fedőszalag festésnél jelent komoly segítséget azáltal, hogy a felületeket, amelyeket nem akarunk összefestékezni, sem lefesteni, letakarhatók vele, valamint a festési élek kiragasztását is megvalósíthatjuk általa.

Védelmet biztosít a szennyeződésekkel szemben, miközben afelől sem kell aggódnunk, hogy a visszaszedésekor ütközünk különféle problémákba. Ez a kifejezetten erre a feladatra tervezett és gyártott ragasztószalag nem szedi le a festéket, sem a vakolatot. Használata alapvetően beltéren javasolt, az UV-sugárzással szemben nem ellenálló. 

Többféle kiszerelésben is elérhető, mint amilyen a 25 mm x 50 fm, a 38 mm x 50 fm, valamint az 50 mm x 50 fm. Válassza ki azt a változatot, amely tökéletesnek bizonyul az Ön számára. A Topex papír ragasztószalagban egészen biztos, hogy nem fog csalódni!

Papír fedőszalag festésnél felületek takarására, festési élek kiragasztására,
szennyződés elleni védelemnál takarófóliák papírok ragasztásához, könnyen visszaszedhető,
nem szedi vissza a festéket. Belső használatra, nem UV álló.
Kiszerelések:
– 25 mm x 50 fm
– 38 mm x 50 fm
– 50 mm x 50 fm

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Méret
25 mm
Brand
Topex
Cikkszám
602711
Tömeg
103 g/tek.
Hasonló termékek