Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Topex Teddy nyél 18 cm
Topex Teddy nyél 18 cm
500 Ft / db

Topex Teddy nyél 18 cm

Topex festőhenger nyél 18 cm-es kivitelben

A teddy nyélként is emlegetett Topex festőhenger nyél 18 centiméteres méretben szerezhető be ezen a termékoldalon. Amennyiben felújítás történik, új falszínt szeretnénk, vagy éppen az új otthonunk kifestéséhez szeretnénk beszerezni a megfelelő eszközöket, akkor a Topex termékei kiváló választásnak bizonyulnak. Nézzük meg, hogy miért!

Raktáron :  10 db
500 Ft / db
Részletek

Megbízható eszközökkel gördülékeny a munka

Bármilyen szerszámról vagy más eszközről legyen is szó, alapvető, hogy elvárjuk tőle, hogy valóban helyt álljon a feladat elvégzése során, hisz enélkül semmi hasznát nem vehetnénk. A festéshez szükséges kellékek esetében is igaz ez az állítás. Éppen ezért fontos, hogy jó minőségű, a feladatra maximálisan alkalmas eszközökkel legyünk felszerelve, mielőtt belevágnánk a munkába.

A Topex festőhenger garnitúra webáruházunk egyik kitűnő terméke, amely tökéletes választás ehhez a feladathoz. A szett része a finomszálas festőhenger, a teddy nyél, valamint a lehúzórács is. Bármilyen falfelülethez vagy akár a homlokzathoz is alkalmazható, akár első festésről, akár újraszínezésről van szó. Mivel a készlethez külön is beszerezhető festőhenger, valamint az ezen az oldalon elérhető nyél is, ezért biztosak lehetünk abban, hogy hosszú távon használhatjuk majd ezt az eszközt. 

Topex festőhenger nyél 18 cm-es kivitelben

Professzionális felhasználáshoz is alkalmas ez a Topex teddy nyél, amely 18 centiméteres. Tökéletesen passzol a webáruházunk kínálatában fellelhető Topex festőhenger garnitúrához. A kényelmes alkalmazást és gördülékeny, szép munkát lehetővé tévő rendszerrel olyan munka végezhető, amellyel egészen biztos, hogy elégedettek lehetünk a végén. Nézze meg Ön is ezt a színvonalas terméket, s válogasson össze minden további nélkülözhetetlen hozzávalót is nálunk!

Adatok
Cikkszám
20B640
Tömeg
100 g/db
Kiegészítő termékek