Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Cemix Kontakt B-plus Kvarcszemcsés tapadóhíd
Cemix Kontakt B-plus Kvarcszemcsés tapadóhíd
18 550 Ft / vödör 
16 500 Ft / vödör
11

Cemix Kontakt B-plus Kvarcszemcsés tapadóhíd

Cemix Kontakt B-plus kvarcszemcsés tapadóhíd

Ismerje meg a Cemix Kontakt B-plus felhasználásra kész, műanyagdiszperziós kötőanyagú kvarcszemcsés tapadóhíd terméket,
amely különösen ajánlott sima felületű monolit betonszerkezetek és készbeton elemek esetén vakolás vagy simítás előtt a megfelelő tapadóerő biztosítására!

Raktáron :  2 vödör
Kiszerelés :
18 550 Ft / vödör 
16 500 Ft / vödör
Kedvezmény 11
Megtakarítás 2 050 Ft
Részletek

Mi a tapadóhíd, és miért van rá szükség?

A tapadóhíd, ahogyan a neve is mutatja, hidat képez két felület között, növeli egy falfelület vagy aljzat tapadási tulajdonságait a burkolat vagy a következő réteg problémamentes felvitele érdekében. Az alapozóhoz hasonlóan az alap előkészítésére alkalmas, azonban azzal ellentétben nem erősíti a felületet és nem csökkenti a nedvszívó képességét, hanem kiegyensúlyozza, köztes réteget képez, hogy az anyag meg tudjon tapadni rajta. 

A csemperagasztás kellékei

A csemperagasztás nagy odafigyelést és különféle segédeszközöket, kellékeket, valamint megfelelő anyagokat igényel annak érdekében, hogy a végeredmény esztétikus és tartós legyen. 

Más anyagok szükségesek nemcsak a burkolandó felület elhelyezkedése (vízszintes vagy függőleges, kül- vagy beltéri) és a burkolólap anyagának függvényében, hanem akkor is, ha új felületre alkalmazzuk vagy a lapra lap módszert alkalmazva a meglévő felületet bontás nélkül újraburkoljuk.

Mikor jó választás a Cemix Kontakt B-plus kvarcszemcsés tapadóhíd?

A kül- és beltéren egyaránt használható, folyékony halmazállapotú Cemix Kontakt B-plus kvarcszemcsés tapadóhíd segíti a burkolat problémamentes ragasztását, ugyanis növeli a felület tapadási tulajdonságait. 

Sima betonfalazatokon, betonfödémeken, egyéb nem nedvszívó felületeken aljzatkiegyenlítés, hidegburkolás, vakolás vagy simítás előtt alkalmazható. Anyagszükséglete durvább felületeknél kb. 0,25 kg/m2.


Az árak visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek!!!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Kiszerelés
7 kg
Brand
Cemix
Cikkszám
K00864607
Tömeg
7 kg/vödör