Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Takarófólia vastag 20 m2, lépésálló
Takarófólia vastag 20 m2, lépésálló
570 Ft / csomag

Takarófólia vastag 20 m2, lépésálló

Takarófólia

A takarófólia nélkülözhetetlen eszköz, amennyiben építési, illetve felújítási munkálatok során akadnak olyan felületek, bútorok vagy más berendezési tárgyak, amelyeket meg szeretnénk óvni. A 20 négyzetméteres lépésálló takarófólia segítségével akár nagyobb területeket is megvédhetünk a szennyeződésektől, valamint a munka kivitelezése során elkerülhetjük a káreseményeket.

Raktáron :  11 csomag
570 Ft / csomag
Részletek

A fóliák különböző típusai

Építési alátétfólia kategóriánkban természetesen többféle fólia közül válogathat, ezenfelül pedig sittes zsákokat is talál a kínálatban, hogy a szóródó anyagokhoz, akár nagyobb súly esetén is megfelelő tárolásra, valamint szállításra alkalmas eszközt szerezhessen be. Ezeknek a termékeknek az alkalmazásával gördülékenyen megvalósulhatnak a különféle kivitelezési munkálatok.

A takarófólia legfontosabb jellemzői

Az ezen az oldalon elérhető takarófólia vastag, strapabíró anyag, amely valódi segítséget nyújt, akár gipszkartonozásról, akár festésről vagy éppen színezésről van szó. Felújításkor, illetve különböző projektek megvalósítása közben hatékonyan óvja meg a helyiségben található berendezési tárgyakat, illetve a már elkészült felületeket is. 

Nagyon fontos, hogy ezáltal nemcsak kevesebb takarítani való feladat marad hátra a munka végeztével, hanem elkerülhetjük a sérüléseket és más bonyodalmakat is. Például megvédhetjük a szálló portól az arra érzékeny készülékeket. Lépésálló tulajdonságának köszönhetően a takarófólia alkalmas a burkolatok letakarására is.

A 20 négyzetméteres nagyság alkalmassá teszi akár különböző járművek takarására is, valamint hasznos eszköz minden olyan esetben, amikor valamit a hulló csapadéktól szeretnénk megóvni.


Gipszkartonozáshoz, festéshez, színezéshez.

A feltüntetett ár 1 csomagra vonatkozik!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Cikkszám
20112052
Tömeg
140 g/csomag
Hasonló termékek