Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Kapriol Compact mérőszalag
Kapriol Compact mérőszalag
3 690 Ft / db

Kapriol Compact mérőszalag

Kapriol Compact mérőszalag

A Kapriol Compact mérőszalag kiváló eszköz a precíz mérésekhez. A visszacsapódást gátló, valamint az ütésnek is ellenálló (ABS) tok és a lágy, csúszásmentes gumis kivitel ideálissá teszi a használatra, legyen szó építkezésről vagy felújításról, különféle kivitelezési munkálatokról. Szakemberek számára és hétköznapi felhasználásra egyaránt javasolt termék.

Raktáron :  12 db
Méret :
3 690 Ft / db
Részletek

A szerszámok jelentősége

Gyakorlatilag bármilyen munkát is szeretnénk megvalósítani, alapvető a jelentősége annak, hogy milyen eszközökkel végezzük feladatunkat. Rengeteg múlik azon, hogy megfelelő szerszámok és védőfelszerelések álljanak rendelkezésünkre, hiszen így lesz a munkavégzés gördülékeny és eredményes. 

A mérőeszközök szempontjából a legfontosabb kérdés természetesen a pontosság lesz, de emellett kiemelt jelentősége van annak is, hogy használatuk biztonságos legyen, valamint kiemelkedő strapabírás is jellemezze őket. A Kapriol Compact mérőszalag teljes mértékben megfelel ezeknek a feltételeknek.

A Kapriol Compact mérőszalag előnyös tulajdonságokkal rendelkezik

Ez a precíz mérőeszköz igény szerint többféle hosszban is elérhető. Választhatunk a 3 méteres, az 5 méteres és a 8 méteres változatok közül aszerint, hogy milyen távolságokkal fogunk dolgozni. A kényelmes használat és az állandó rendelkezésre állás jegyében olyan kompakt kivitel jellemzi, amelynek köszönhetően kicsi helyet foglal csupán, így valóban mindig kéznél lehet. A hátsó övhorog is ezt segíti.

Kiemelt ellenálló képességet és biztonságos alkalmazást garantál a nylon bevonattal bíró szalag, a visszacsapódást gátló és ütésálló tok, valamint a csúszásmentes gumi. Válassza Ön is megbízható, minőségi termékeinket, és végezze örömmel a felmerülő feladatokat, illetve a munkát.


– Visszacsapódás gátló, ütésálló (ABS) tok, lágy csúszásmentes gumival
– Hátsó övhorog
– Nylon bevonatú szalag
– Kompakt kialakitás, hogy minél kisebb helyen elférjen
– 3 m, 5 m és 8 m hosszban elérhető

Az árak visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek!!!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Méret
8 m
Brand
Kapriol
Cikkszám
24541
Tömeg
382 g/db
Hasonló termékek