Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Építési technológiai alátétfólia
Építési technológiai alátétfólia
6 500 Ft / tek.

Építési technológiai alátétfólia

Építési technológiai alátétfólia

Ezen az oldalon az építési technológiai alátétfóliát ismerhetik meg és vásárolhatják meg az érdeklődők. Ez az építési alapanyag technológiai szigetelésként a szigetelés védelme érdekében, valamint az aljzatbeton alá javasolt.

Az építési és tetőfóliák esetében is igaz, hogy nagyon fontos a megfelelő minőség. Mint minden szakszerű kivitelezésnél, a hőszigetelés megvalósításakor is biztosítani kell a felhasznált anyagok védelmét, pontosan ebben játszik kiemelt szerepet ez a fóliatípus.

Raktáron
6 500 Ft / tek.
Részletek

Az építési technológiai alátétfólia jellemzői

Ez az építési alátétfólia 0,07 mm-es vastagságával tökéletesen alkalmas technológiai alátétfóliaként történő felhasználásra, általa a szigetelés védelme korszerűen és megbízhatóan megvalósíthatóvá válik. A szigetelés nedvességtől való védelme kiemelt jelentőségű, hiszen - a legtöbb építési, felújítási munkával egyetemben - hosszú távra tervezünk vele. Éppen ezért gondoskodni kell arról, hogy képes legyen teljesíteni a funkciót, amit elvárunk tőle. Ebben segít az építési technológiai alátétfólia.

Szín, anyag és kiszerelés

Anyagát tekintve az alátétfólia újrahasznosított polietilénből készült, amely a felhasznált alapanyagtól függően szürkés vagy zöldes színben kerül legyártásra. Ami a felhasználási területét illeti, kifejezetten technológiai szigetelésként történő alkalmazásra, a szigetelés védelmére szolgál, aljzatbeton alá szakszerűen lefektetve.

Kiszerelését, valamint vastagságát tekintve egyrészt a 0,07 mm-es mérettel érdemes számolni, másrészt azzal, hogy méretek szempontjából 4 m × 25 m = 100 m2/tekercs használható fel. Ez a termék kizárólag tekercses formában rendelhető. Válassza Ön is a minőséget, elérhető áron!

Anyaga:
 újrahasznosított polietilén (a felhasznált alapanyagtól függően, szürkés, zöldes színű)
Felhasználási terület: Technológiai szigetelésként szigetelés védelemre, aljzatbeton alá
Kiszerelés, vastagság: 0,07 mm: 4 m × 25 m = 100 m2/tekercs (csak tekercsben elérhető!)

A feltüntetett ár 1 tekercsre vonatkozik!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Brand
Masterplast
Cikkszám
0901-0B100000
Tömeg
6,51 kg/tek.