Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Polisztirol gyűjtő ÖKO zsák
Polisztirol gyűjtő ÖKO zsák
1 000 Ft / db

Polisztirol gyűjtő ÖKO zsák

Polisztirol gyűjtő ÖKO zsák
Polisztirol gyűjtő ÖKO zsák

A Masterplast „Hungarocell Zöld Program” néven a hazai építőiparban elsőként indítja el körforgásos gazdálkodási rendszerét. Az egyedülálló program lényege, hogy a Masterplast az általa értékesített Hungarocell polisztirol és XPS termékek felhasználása során keletkező fel nem használt vágott anyagokat visszagyűjti, majd feldolgozza és újból hőszigetelő anyagot állít elő belőle

Raktáron :  66 db
1 000 Ft / db
Részletek

A Masterplast „Hungarocell Zöld Program” néven a hazai építőiparban elsőként indítja el körforgásos gazdálkodási rendszerét. Az egyedülálló program lényege, hogy a Masterplast az általa értékesített Hungarocell polisztirol és XPS termékek felhasználása során keletkező fel nem használt vágott anyagokat visszagyűjti, majd feldolgozza és újból hőszigetelő anyagot (Thermobeton) állít elő belőle.

Cégünk is része lett ennek a programnak és ÖKO-Pontként segítjük a körforgásba visszakerülni a polisztirol hulladékot. Nálunk megvásárolhatja a Hungarocell polisztirol és XPS termékeket és a vágási maradékok gyűjtésére használatos zsákokat. A gyűjtőzsákok újrahasznosított anyagból készültek, kb. 600 liter űrméretűek és 1.000 forintos egységáron vásárolhatók meg.

Részletek:

  1. A kivitelező az anyagok felhasználása során a Hungarocell és XPS anyagok méretre vágásnál keletkező tiszta maradékokat összegyűjti a vágott polisztirol gyűjtő zsákokba, majd visszaszállítja az Öko-Pontra, ahol a termékeket korábban megvásárolta. Fontos, hogy csak tiszta Hungarocell és XPS kerülhet a zsákba és semmilyen más anyag vagy kommunális hulladék nem.
     
  2. Az Öko-Pont tartalom ellenőrzést követően átveszi a gyűjtőzsákokat a kivitelezőtől, így neki nem jelent további költséget és feladatot a megmaradt anyagok kezelése. A Masterplast logisztika pedig összegyűjti az Öko-Pontokról a zsákokat és visszaszállítja újrafeldolgozásra az anyagokat.
     
  3. A Masterplast üzemében hőszigetelő Thermobetont állítanak elő a vágott polisztirolok felhasználásával. Így nem keletkezett hulladék, hanem olyan termék születik a vágási maradékokból, amely teljes életciklusa alatt tovább csökkenti az épületek energiaigényét. A Hungarocell Zöld Program során újrahasznosított Thermobeton terméket kereskedő partnereinknél a Masterplast Öko-Pontokon lehet megvásároln
Adatok
Brand
Masterplast
Cikkszám
0904-20000010