Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Kapriol műanyag simító 120x280mm
Kapriol műanyag simító 120x280mm
2 000 Ft / db 
1 880 Ft / db
6

Kapriol műanyag simító 120x280mm

Kapriol műanyag simító

Ezen a termékoldalon beszerezhető a Kapriol műanyag simító. A polimer penge egyszerre könnyű és merev, ami elősegíti, hogy szép munkát végezhessünk vele. 

Tökéletes választás a vékonyvakolatok felhordásához!

Raktáron :  11 db
2 000 Ft / db 
1 880 Ft / db
Kedvezmény 6
Megtakarítás 120 Ft
Részletek

Színvonalas eszközökkel és alapanyagokkal várjuk!

Akár felújítás, akár építkezés a cél, az esztétikus falfelület kialakítása alighanem kardinális kérdésnek bizonyul majd. Webáruházunkban annak érdekében, hogy ez a lehető legteljesebb módon megvalósulhasson, minőségi szerszámokat, felszereléseket, valamint kiváló ár-érték arányú anyagokat kínálunk. 

A színes vékonyvakolatok végleges struktúra kialakításához simító szerszám szükséges. A megfelelő eszköz nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy valóban egyenletes felület jöhessen létre. Ebben segít ez a Kapriol simító is. Nézzük, milyen előnyös vonásokkal rendelkezik!

A Kapriol műanyag simító tökéletes választás!

Az ABS, hőre lágyuló polimer penge egyszerre rendelkezik a két legfontosabb tulajdonsággal, hiszen annak ellenére, hogy kellő merevséggel bír, mégis elég könnyű, ezért gördülékenyebbé teszi a munkavégzést.

Az ergonomikus kialakítású fogantyú a nylon és üvegszálas kivitelével szintén támogatja azt, hogy minél hatékonyabban haladhassunk a feladatunkkal. Nemcsak könnyű és strapabíró, hanem a csúszásmentes felületnek köszönhetően még biztos fogást is kínál. Méreteit tekintve is éppen ideális, hiszen 120x280 mm-es, valamint 3 mm vastag pengéje van.

Azt javasoljuk, hogy a Kapriol simító mellé ne felejtse el beszerezni a többi, elengedhetetlenül szükséges alapanyagot, terméket és eszközt, amelyek nem hiányozhatnak annak érdekében, hogy az elképzelései megvalósulhassanak. Nézze meg teljes kínálatunkat!


– Hőre lágyuló polimer penge (ABS)- könnyű és merev.
– Ergonómikus nylon és üvegszálas fogantyú, könnyű, csúszásmentes felülettel.
– 120 X 280 mm / 3 mm
                    
Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Brand
Kapriol
Cikkszám
23030
Tömeg
190,4 g/db