Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Hőszigetelés rögzítő tüske
Hőszigetelés rögzítő tüske
18 Ft / db

Hőszigetelés rögzítő tüske

Rögzítőtüske 100 mm

A rögzítőtüske 100 mm bennmaradó zsaluzatként beépített,
táblás hőszigetelőanyagok (XPS vagy fagyapot lemezek) friss betonba való bekötésére szolgál.

Raktáron :  540 db
Méret :
18 Ft / db
Részletek

Miért és mivel hőszigeteljen?

Az épületek különböző szerkezeteinek hőszigetelése ma már elengedhetetlen az energiahatékonyság és az alacsonyabb fűtési költségek, valamint a komfortérzet növelése érdekében. Meglévő épületek esetén utólag is érdemes kivitelezni.

Különféle természetes és mesterséges, illetve egyéb kategóriájú szigetelőanyagok állnak rendelkezésre, amelyek közül az igényeink, a szigetelendő felület, valamint a költségvetés függvényében választhatunk.

A homlokzatok, így a lábazatok szigetelésére a legelterjedtebb és leginkább költséghatékony megoldás a polisztirol (EPS vagy XPS) hőszigetelő rendszer, amely kiváló hő- és hangszigetelési képességekkel rendelkezik. Tetőre, válaszfalakba és mennyezetre a fagyapot kiváló megoldást kínál. 

Hogyan rögzítse a hőszigetelő táblákat?

Nem elegendő csupán a táblák, lemezek ragasztása, a nagyobb tapadószilárdság és a stabilitás érdekében rögzítőtüskével is be kell kötni. A tüskék száma a felület jellegének és nagyságának függvénye, amellyel már a tervezéskor számolni szükséges.

Mire használható a rögzítőtüske?

A 100 mm hosszúságú, kemény műanyagból készült, a visszakötést elősegítő nyílhegyszerű szárral kialakított rögzítőtüske a táblás hőszigetelő anyagok zsaluzatban bennmaradó rögzítésére szolgál. Függőleges és vízszintes felületeken egyaránt használható, előbbieknél min. 8 db/m2, a mennyezetre min. 10 db/m2 szükséges.

Az előfúrt szigetelőlemezen átnyomott tüske a bedolgozott beton szilárdulásakor rögzül, a szükséges horganyzási mélység min. 5 cm. Mindig a szigetelőanyag vastagságának megfelelő hosszúságú tüskét válassza!
 

Kiszerelés: 500 db/doboz 

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

A feltüntetett ár 1 darabra vonatkozik!

Futárszolgálatos rendelés esetén csak egész doboz rendelhető!!!

 

Adatok
Méret
100 mm
Cikkszám
0503-40100000
Tömeg
6,4 g/db