Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Gipszkarton csavar fához
Gipszkarton csavar fához
4 Ft / db

Gipszkarton csavar fához

Gipszkarton csavar fához

A gipszkarton csavar fához tökéletes termék, amennyiben gipszkartonból, gipszrostból vagy cementkötésű faforgácsból készült lapok fa lécvázhoz történő rögzítését szeretnénk megvalósítani. Mint minden kötőelem esetében, itt is nagyon fontos a kiemelkedő minőség, valamint a felhasználásra kerülő anyagokkal való összeillés.

Raktáron :  6006 db
Méret :
4 Ft / db
Részletek

A rögzítőelemek jelentősége

Szinte minden építési és felújítási feladat magában foglal olyan lépéseket, amelyek során a rögzítést kell stabilan, megbízhatóan megvalósítani. Ehhez különböző ragasztóanyagok vagy például purhabok, valamint csavarok és más rögzítőelemek szükségesek. 

Annak érdekében, hogy az elvégzett munka ne csupán esztétikailag legyen megfelelő, hanem valóban tartós is legyen, nagyon fontos, hogy mindig a megfelelő anyagokat, illetve termékeket válasszuk, a megfelelő színvonal mellett szem előtt tartva azt is, hogy milyen anyagokhoz és milyen körülmények közé szánjuk.

A gipszkarton csavar fához való rögzítéshez javasolt

A korrózióálló, foszfátbevonattal ellátott, fém alapanyagú csavar ideális rögzítőelem, ha fához szeretnénk rögzíteni gipszkartont, gipszrostot vagy cementkötésű faforgácslapot. A javasolt rögzítési távolság vízszintes felületen maximum 17 cm, míg függőlegesen némileg hosszabb, legfeljebb 25 cm lehet. A rögzítési mélységnek legalább 20 mm-esnek kell lennie, ha valóban tartós eredményt szeretnénk.

Kiszerelését tekintve választhatjuk a dobozonként 1000 darabos, valamint az 500 darabos változatot, míg méretét tekintve a Ø3,5 mm × 25 mm/35 mm/45 mm, valamint az 55 mm-es változat áll vásárlóink rendelkezésére. Válasszon Ön is megbízható és jó minőségű kötőelemeket, hogy hosszan gyönyörködhessen az építés vagy felújítás eredményében!


Anyaga:
 Korrózióálló, foszfátbevonattal ellátott fém csavar
Felhasználási terület: gipszkarton, gipszrost vagy cementkötésű faforgácslapok
fa lécvázhoz való rögzítéséhez. Rögzítési távolság függőleges felületen max. 25 cm,
ferde és vízszintes felületen max. 17 cm, rögzítési mélysége min. 20 mm.

Méret és kiszerelés:
Ø3,5 mm × 25 mm (1000 db/doboz)
Ø3,5 mm × 35 mm (1000 db/doboz)
Ø3,5 mm × 45 mm (  500 db/doboz)
Ø3,5 mm × 55 mm (  500 db/doboz)

A feltüntetett ár egy darabra vonatkozik!

Futárszolgálatos rendelés esetén csak egész doboz rendelhető!!!

Adatok
Méret
3,5 x 25 mm
Brand
Masterplast
Cikkszám
01832
Tömeg
1,4 g/db
Hasonló termékek