Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

ALU 135°-os élvédő 2,5 fm
ALU 135°-os élvédő 2,5 fm
650 Ft / szál

ALU 135°-os élvédő 2,5 fm

Alu egész élvédő 135 fokos

Ezen a termékoldalon az alu egész élvédő 135 fokos kivitelben szerezhető be. Ezzel a termékkel mind a gipszkarton, mind a gipszrost lapokból, valamint a tömör gipszlapokból épített válaszfalak, illetve egyéb építmények, előtétfalak, polcrendszerek és térelválasztók pozitív sarkainak védelmét biztosíthatjuk.

Raktáron :  61 szál
650 Ft / szál
Részletek

Nálunk mindent beszerezhet a gipszkartonnal való munkához!

A gipszkarton egy kifejezetten népszerű építési alapanyagnak számít, amit köszönhet többek között annak, hogy kedvező áron lehet beszerezni, elképesztően könnyű vele boldogulni, valamint szinte bármit el tudunk készíteni belőle, az eredmény pedig esztétikus és praktikus is lesz egyszerre.

Amikor gipszkartonnal dolgozunk, voltaképpen egy komplett rendszert használunk, amelyben a lapok mellett komoly szerep jut a függesztőknek, kiegészítőknek, élvédőknek egyaránt. Ezek mind megrendelhetők webáruházunkból, a gipszkarton lapokkal való munkához szükséges szerszámokkal együtt. Nézze meg kínálatunkat Ön is, és szerezzen be minden szükséges darabot.

Mit érdemes tudni az alu egész élvédő 135 fokos kiviteléről?

Ez a megbízható és hosszú élettartamú termék nélkülözhetetlennek bizonyul, amikor gipszkartonnal dolgozunk. Alapanyagát tekintve hidegen hajlított, perforált alumíniumból készült, ami teljes mértékben megfelel annak a funkciónak, amelyre használata javasolt. Feladata szerint a pozitív sarkok megóvására alkalmazhatjuk, különféle gipszkarton építési alapanyagokhoz. Hézagológipszbe vagy glettelőgipszbe ágyazhatjuk.

Ez a 135 fokos élvédő 24 mm x 24 mm-es és 2,5 fm hosszú. Kiszerelését tekintve 2,5 m × 50 szál = 125 m/köteggel számolhat. Szerezze be Ön is ezt a remek terméket, és legyen sokáig elégedett a gipszkartonból készült projektjével!


Anyaga:
 hidegen hajlított, perforált alumínium
Felhasználási terület: Gipszkartonból, gipszrost lapokból vagy tömör gipszlapokból épített
válaszfalak és egyéb szerkezetek pozitív sarkainak védelmére, hézagológipszbe vagy glettelőgipszbe ágyazva.
Élvédő típusok:
135°-os élvédő (24 mm × 24 mm; 2,5 fm hosszban!)
Kiszerelés:
2,5 m × 50 szál = 125 m/köteg

A feltüntetett ár egy szálra vonatkozik!

Futárszolgálattal nem szállítható!

Adatok
Brand
Masterplast
Cikkszám
0104-35250125
Tömeg
90 g/szál
Hasonló termékek