Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Modeco gipszkarton csavarbehajtó bithegy
Modeco gipszkarton csavarbehajtó bithegy
150 Ft / db

Modeco gipszkarton csavarbehajtó bithegy

Gipszkarton csavarbehajtó bitfej

Gipszkarton csavarbehajtó bitfej szerezhető be ezen a termékoldalon, amely segíti a gipszkartonból készült elemek szakszerű, biztos rögzítését a hozzá passzoló csavarok együttes alkalmazásával. Minőségi, megbízható, hosszú élettartamú eszköz, amellyel könnyen kivitelezhető a csavarok behajtása. Válassza Ön is színvonalas termékeinket a tökéletes végeredmény elérése érdekében!

Raktáron :  23 db
150 Ft / db
Részletek

A rögzítés elemei

Webáruházunkban kedvező ár-érték arány mellett kínálunk minőségi csavarokat és más rögzítőelemeket, gipszkartonhoz és faforgácslaphoz egyaránt. Mindkét alapanyag viszonylag alacsony áron elérhető, könnyen kezelhető, ezért kifejezetten népszerű különféle felújítási vagy kivitelezési munkálatokhoz alkalmazni ezeket. 

Némi kézügyességgel és utánajárással akár különösebb szakértelem nélkül is valóra válthatjuk belőlük a legkülönfélébb elképzeléseinket. Készülhetnek álmennyezetek, válaszfalak, térelhatárolók, polcok, előtétfalak, de burkolhatunk is velük, sőt, akár extravagáns ötleteket is életre hívhatunk. Ami azonban nélkülözhetetlen lesz a megfelelő eredményhez, az a stabil, tartósan is megbízható rögzítés.

A gipszkarton csavarbehajtó bitfej jellemzői

Ezen a termékoldalon a Modeco csavarbehajtó bithegy szerezhető be, amely mélységhatárolóval is rendelkezik a munka megkönnyítésének érdekében. Méretét tekintve a PH-2 – 25 mm a mértékadó számunkra. 

Kiváló minőségű termék, amellyel magabiztosan végezhetjük el a gipszkarton elemek szakszerű rögzítését, így hosszú távon is élvezhetjük munkánk gyümölcsét. Valósítsuk meg kreatív ötleteinket, s tegyük komfortosabbá, modernebbé, élhetőbbé otthonunkat!

Adatok
Brand
Modeco
Cikkszám
03295
Tömeg
15,3 g/db
Hasonló termékek