Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

0,07 mm-es alátétfólia szigetelésként aljzatbeton alá
Építési technológiai alátétfólia
6 950 Ft / tek.

Építési technológiai alátétfólia

Építési alátétfólia

Tökéletesnek bizonyul ez az építési alátétfólia azok számára, akik technológiai szigetelésként szeretnének fóliát alkalmazni a szigetelés védelmének megvalósítására, aljzatbeton alá. Az építkezés, illetve felújítás során szükséges fóliáknak számtalan formája létezik, éppen ezért fontos, hogy mindig a megfelelőt válasszuk.

Raktáron :  13 tek.
6 950 Ft / tek.
Részletek

Hogyan döntsünk az ideális megoldás mellett?

Az első és legfontosabb szempont, hogy az építési alátétfólia is magas minőségű legyen. Ezt egyébként érdemes alapvető elvárásként kezelni, amennyiben építkezésről vagy felújításról van szó. Tehát a kiemelkedő színvonalú termékeket érdemes előnyben részesíteni minden esetben.

Kínálatunkban kiemelkedő ár-érték arány mellett válogathatja össze az összes eszközt, alapanyagot és kelléket, amelyekre a munkálatok során szüksége lehet. Nézze meg választékunkat, és szerezzen be mindent egy helyről!

Építési alátétfólia a kínálatunkban

Ez az építési technológiai alátétfólia újrahasznosított polietilén felhasználásával készült. Színét tekintve szürkés vagy zöldes is lehet, a felhasznált alapanyagtól függően. Az alkalmazási javaslat szerint technológiai szigetelésként szigetelés védelemre, aljzatbeton alá ajánlott teríteni. Vastagsága 0,07 mm, kiszerelését tekintve tekercsenként 4 m × 25 m = 100 m2-rel lehet számolni.

Alkalmazza úsztatott padlók kivitelezése esetén, közvetlenül a betonréteg és a lépéshang-szigetelő lemez között. Minőségi termékünk használatával elkerülhetjük a nedvesség okozta károkat, továbbá a hőhidak, valamint hanghidak kialakulásától sem kell tartanunk. Válassza minőségi építési alátétfóliánkat a tökéletes végeredmény elérése érdekében!


Anyaga:
 újrahasznosított polietilén (a felhasznált alapanyagtól függően, szürkés, zöldes színű)
Felhasználási terület: Technológiai szigetelésként szigetelés védelemre, aljzatbeton alá
Kiszerelés, vastagság: 0,07 mm: 4 m × 25 m = 100 m2/tekercs (csak tekercsben elérhető!)

A feltüntetett ár 1 tekercsre vonatkozik!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Brand
Masterplast
Cikkszám
0901-0B100000
Tömeg
6,51 kg/tek.