Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Baumit Excorner Plus pozitív sarok
Baumit Excorner Plus pozitív sarok
2 000 Ft / db

Baumit Excorner Plus pozitív sarok

Baumit pozitív sarok

A Baumit pozitív sarok ideális választásnak bizonyul, amennyiben könnyen használható és elasztikus rendszerelemet keres a sarkok védelmének kialakításához. Ezen a termékoldalon a sarkok szigetelésére alkalmas Baumit Excorner Plust vásárolhatja meg, amely kedvező ár-érték arány mellett kínál megbízható, tartós megoldást

Raktáron :  35 db
2 000 Ft / db
RészletekKiegészítők a burkoláshoz

Falak esztétikus kialakításakor, valamint csempézési, burkolási munkálatok kivitelezése során kiemelten fontos kérdésnek számít az, hogy milyen színvonalú alapra kerülnek rá végül a felület megjelenéséért felelős elemek. Az olyan minőségi kiegészítők mellett, mint az aljzatkiegyenlítők, amelyek a nagy és sík felületek egyenletes kialakításához szükségesek, gondolnunk kell a kiemelten kényes részekre is, amilyenek például a sarkok.

A sarok eleve nehezebben alakítható tökéletesre, továbbá sérülékenyebb is, mint a többi rész, azonban az esztétikum szempontjából kiemelt szerepe van. Éppen ezért érdemes gondot fordítani rá, és a tökéletesség jegyében használni a Baumit Excorner Plus pozitív sarkot.

Baumit pozitív sarok

Ez az üvegszövet-erősítéssel ellátott, elasztikus rendszerelem maximális mértékben beválik fal- és padlóhajlatok szigetelésére a sarkoknál. Beágyazását könnyedén megvalósíthatjuk burkolatragasztó alkalmazásával, ajánljuk pl.: a Baumit FlexTop alkalmazását. A termék használatával abszolút lúgálló és vízzáró felületet alakíthatunk ki.

A Baumit Excorner Plus pozitív sarok előnyei közé tartozik a hosszú élettartam, a rugalmasság, a könnyű beépíthetőség, valamint az a tulajdonság, hogy mind kültéren, mind beltéren használhatjuk. A termék darabonként vagy dobozonként is rendelhető. Egy doboz 25 darabot tartalmaz.


Baumit Baumacol ExCorner Plus


Baumacol pozitív sarok

Üvegszövet-erősítésű, elasztikus rendszerelem, fal- és padlóhajlatok szigetelésére sarkoknál.
Burkolatragasztó segítségével egyszerűen beágyazható, Baumacol StrapPlus alkalmazásakor. Vízzáró, lúgalló.

  • Tartósan rugalmas

  • Könnyű beépíthetőség

  • Kül- és beltéri használatra

Kiszerelés: 25 db/doboz (darabra is rendelhető)

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

A feltüntetett ár egy darabra vonatkozik!
Adatok
Cikkszám
956548
Tömeg
15 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek