Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Thermomaster Primer mélyalapozó
Thermomaster Primer mélyalapozó
1 200 Ft / flakon

Thermomaster Primer mélyalapozó

Thermomaster Primer mélyalapozó

Ezen a termékoldalon a Thermomaster Primer mélyalapozó szerezhető be, amely kitűnő megoldásnak bizonyul, amennyiben például aljzatok nedvszívó képességét szeretnénk mérsékelni, illetve a tapadást erősíteni. Ez a termék alkalmazható hidegburkolati ragasztók, önterülők, továbbá vakolatok alatti alapozás megvalósítására egyaránt. Megbízható termék, amely valóban képes nyújtani azokat a tulajdonságokat, amelyeket elvárunk tőle.

Raktáron :  17 flakon
Kiszerelés :
1 200 Ft / flakon
Részletek

Az alapanyagok minősége számít

Pontosan emiatt kínálunk olyan termékeket webáruházunkban, amelyek tényleg működnek. Az alapozók és vakolatok kategóriában is megbízható, magas minőségű alapanyagok várják vásárlóinkat, kiemelkedően jó ár-érték arány mellett.

Nézze meg teljes kínálatunkat is, hiszen elképzeléseihez, illetve feladataihoz minden szükséges alapanyagot és eszközt megtalál nálunk. Amennyiben kifejezetten mélyalapozót keres, ismerje meg alaposabban az ezen az oldalon elérhető Thermomaster Primer tulajdonságait!

Thermomaster Primer mélyalapozó - minden, amit tudni érdemes róla

Ez a termék kiváló döntésnek bizonyul, amikor az aljzatok kezelésére van szükség. Visszafoghatjuk vele a nedvszívó képességet, fokozhatjuk a tapadást is. Tökéletes a Thermomaster Primer mélyalapozó, amennyiben hidegburkolati ragasztó, önterülő vagy vakolat alkalmazása mellett szeretnénk használni. A folyékony műanyag diszperzió kitűnő alapanyagnak bizonyul mindehhez.

Rendelés előtt érdemes kalkulálni az anyagszükséglettel, ami 1-1,5 dl/m2. De emellett vegyük figyelembe azt is, hogy vízzel történő hígításra is szükség lehet, 1:1-1:3 arányban, mégpedig attól függően, hogy milyen az aljzat nedvszívó képessége. Alkalmazzuk 5-25°C között, és számoljunk 2-6 óra száradási idővel.

Aljzatok nedvszívó képességének csökkentésére, tapadás növelésére.
Hidegburkolati ragasztók, önterülők és vakolatok alatti alapozásra.

Anyaga: folyékony műanyag diszperzió
Anyagszükséglet: 1–1,5 dl/m2
Hígítás: az aljzat nedvszívó képességétől függően vízzel hígítani szükséges, 1:1 – 1:3 (alapozó : víz) arányban.
Felhasználási hőmérséklet: (+) 5 – (+) 25°C között.
Száradási idő: 2–6 óra

​A feltüntetett árak visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek!!!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Kiszerelés
1 L
Brand
Thermomaster
Cikkszám
0103-10001001
Tömeg
1 kg/flakon
Hasonló termékek