Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

OSB lap 15 mm
OSB lap 15 mm
9 200 Ft / tábla 
8 400 Ft / tábla
9

OSB lap 15 mm

OSB lap

A különböző fafajtákból készült nagy szilárdságú, különböző vastagságban elérhető OSB lap kedvező ár-érték arányának és előnyeinek köszönhetően nagyszerű alternatívát jelent az építőiparban teherhordó és merevítő célokra.

Raktáron :  31 tábla
Méret :
9 200 Ft / tábla 
8 400 Ft / tábla
Kedvezmény 9
Megtakarítás 800 Ft
Részletek

Mi az OSB lap?

Az OSB az angol Oriented Strand Board szó rövidítése, amely irányított szálelrendezésű lapot jelent, és a termék nagy szilárdságot biztosító anyagszerkezetére utal. Egyetlen klap kb. 50 rétegből áll. 

A könnyűszerkezetes családi házak építésének legjelentősebb alapanyaga, továbbá gyakori belsőépítészeti alapanyag, amelyet a bútorgyártásban is alkalmaznak. Hordozóanyaga lehet a bitumenes zsindelyfedésnek is.

Több típusa ismert, a legelterjedtebb impregnált OSB-3 lap időszakosan vízálló, így magasabb páratartalmú helyiségekben is használható, nem vetemedik.

Miért válassza építéshez az OSB-t?

Nagy szilárdságának és időjárásállóságának köszönhetően sokoldalúan használható. Alaktartó, kis súlyú, könnyen kezelhető és megmunkálható. Jó hangszigetelő képességgel rendelkezik. 

Dekoratív, természetes megjelenése, egyedi látványa miatt építő- és burkolóanyagként, valamint ipari felhasználásra csomagoláshoz, zsaluzáshoz is kiváló választás. 

Mit kínálnak az OSB lap különböző vastagságú változatai?

A  faforgácsból viasszal és ragasztóval préselt, széles körben használható OSB lap változatai kedvező árának köszönhetően erős alternatívát jelent az építőiparban, ugyanis teherhordó és merevítő célokra, burkolatként és építésre is használható.

Kiválóan alkalmazható födémek, teherhordó faszerkezetek, falak, tetőszerkezetek járófelületek alátétszerkezetének fával való burkolására, valamint takarólapok, padlók, vázszerkezet építésére, illetve csomagoláshoz, zsaluzáshoz.

Jól szegezhető, csavarozható, csiszolatlan felülete festhető, csomó- és vetemedésmentes építőanyag.

Méretek:
– Szélesség:  1250 mm
– Hosszúság: 2500 mm
– Vastagság:      15 mm 
– Tábla felület: 3,125 m2

A feltüntetett árak 1 táblára vonatkoznak!

Az árak visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek!!!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

FUTÁRSZOLGÁLATTAL NEM SZÁLLÍTHATÓ!!!

Adatok
Méret
15 mm
Brand
OSB
Cikkszám
OSB3-15mm
Tömeg
30,4 kg/tábla