Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Rigips Stukatúrgipsz T 25 kg
Rigips Stukatúrgipsz T 25 kg
3 900 Ft / zsák 
3 550 Ft / zsák
9

Rigips Stukatúrgipsz T 25 kg

Rigips stukatúrgipsz T 25 kg

Figyelmébe ajánljuk a webshopunkban beszerezhető kiváló minőségű Rigips stukatúrgipsz T 25 kg zsákos kiszerelésű termékünket, amely alkalmas beltéri építőipari, villanyszerelési, stukatúr- és rabicmunkákhoz, továbbá csövek és szerelvények falban történő rögzítésére.

Raktáron :  25 zsák
3 900 Ft / zsák 
3 550 Ft / zsák
Kedvezmény 9
Megtakarítás 350 Ft
Részletek

Mire használhatók a különféle gipszek?

A víztartalmú szulfátásványok csoportjába tartozó ásványi anyag, a gipsz fehér por formájában kerül a barkácsáruházak, szaküzletek polcaira. 

Finom változata, az ún. modellgipsz segítségével többek között dísztárgyakat, szobrokat vagy a manapság divatos kéz-, láb- és mancslenyomatokat készíthetünk. 

Építőiparban alkalmazott típusát pedig stukkók, építőlemezek, szárazpadlók, szerelt válaszfalak készítésére használják. A festett felületek alapját képezi, sima és egyenletes felületet ad, nagyszerűen használható felületi hibák, lyukak, repedések, hézagok kitöltésére, gipszkartonlapok illesztéséhez, továbbá villany- és vízvezetékszerelési munkáknál.

Mi a stukatúrgipsz, mire jó?

A modell- és glettgipszeknél kissé szürkébb, gyorsan kötő, nagy tartószilárdságú stukatúrgipszet elsősorban általános építőipari munkákhoz használjuk. Javíthatók vele vakolathibák és hézagok, rögzíthetők vele elektromos vezetékek, szerelődobozok, csövek és lefolyók. Nagy felület simítására glettgipszet ajánlunk. 

Ezt kínálja a Rigips stukatúrgipsz T 25 kg kiszerelésben

Az építési, felújítási munkák során különféle típusú zsákos habarcsokat használunk a különböző tevékenységekhez. Egyik változata a stukatúrgipsz, amelyből a praktikus Rigips stukatúrgipsz T 25 kg-os zsákos kiszerelést ajánljuk. 

A korrigálandó felületet minden esetben elő kell készíteni gipszelés előtt, a laza részeket, a szennyeződéseket eltávolítani, majd benedvesíteni. A javítás, formázás helyét nedvesítsük meg.


Beltéri építőipari-, villanyszerelési-, stukatúr- és rabicmunkákhoz.
Csövek, szerelvények rögzítésére falban.

Anyagszükséglet: igény szerint
Felhordási vastagság:  igény szerint
Kiszerelés:  25 kg/zsák

Az árak visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényesek!!!

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

FUTÁRSZOLGÁLATTAL NEM SZÁLLÍTHATÓ!!!

Adatok
Cikkszám
5200815360
Tömeg
25 kg/zsák