Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/525-3623

Kapriol fogas glettvas üvegszálas nyéllel 120x280
Kapriol fogas glettvas üvegszálas nyéllel 120x280
3 900 Ft / db

Kapriol fogas glettvas üvegszálas nyéllel 120x280

Kapriol fogas glettvas műanyag nyéllel

Ezen az oldalon a Kapriol fogas glettvas műanyag nyéllel szerezhető be. Ez egy megbízható, strapabíró eszköz, amelyet érdemes választani olyankor, ha azt szeretnénk, hogy probléma nélkül haladhasson a munka. A magas minőségű, edzett acélból készült penge, az ergonomikus nylon és üvegszálas nyél, amit könnyű, csúszásmentes bevonattal láttak el, mind-mind ezt célozzák.

Raktáron :  4 db
3 900 Ft / db
Részletek

Színvonalas szerszámok a munkavégzéshez

Webáruházunkban beszerezhetők a legfontosabb alapanyagok mellett a minőségi szerszámok is, amelyek révén garantálható a gördülékeny munkavégzés, valamint az a végeredmény, amellyel megbízóként vagy a feladat elvégzőjeként is elégedettek lehetünk. 

Ezek közül a gletteléshez, falazáshoz is megrendelhetők a szükséges kellékek, köztük termékoldalunk kínálatában ez a színvonalas, Kapriol márkájú, fogas glettvas, üvegszálas nyéllel. Válassza Ön is a megbízható, magas minőséget, és felejtse el a rossz, használhatatlan eszközök miatti bosszankodást!

Kapriol fogas glettvas műanyag nyéllel - egy megbízható eszköz a gletteléshez

A kiváló minőségű, edzett acéllemez, amiből a penge készült, jól helytáll alkalmazás közben. Az ergonomikus, nylon és üvegszál felhasználásával megerősített nyél könnyű feladatvégzést biztosít, amelyben a csúszásmentes bevonatnak is komoly szerep jut.

Az ultrahangosan hegesztett szegecsek biztosan rögzítik a nyelet a pengéhez. A különleges kivitelű, szabadalmaztatott markolatot úgy tervezték, hogy egyszerűen felakasztható legyen a vödör oldalára, ezért nem kell azon törnünk a fejünket, hogy hova tegyük le az eszközt, amikor éppen nincsen szükség rá.

Tökéletes választás szakemberek számára, de akkor is, ha hétköznapi használóként keresünk megbízható glettvasat. Szerezze be Ön is!

 

Az aktuális raktárkészletről és egyéb akcióinkról érdeklődjön a 06-70/525-3623-as telefonszámon.

Adatok
Méret
8 mm
Cikkszám
23025
Tömeg
380 g/db